Translate

Беладона Вещерин - забравен антидот и забранен успокоител


Мехлемният Антидот "Донна Виолет" цепи мрака, осигурявайки светлина в непрогедната мъгла от бойни отровни вещества.
Титанично количество от лудо биле, в комбинация с билки, соли, терпентини, катрани, няколко ферментирали масла (ший, кокос, какао, арган, зехтин), DMSO, какво ли не и, защото правя кремовете каскадно, повечето са продължение от друг, а тук стоят и билките от нежният "Споколен", в който има всички нежни успокояващи билки като валериана, червен глог, мента, гинко билоба, салвия, гату колия, маточина, мащерка, тулси, лайка, ройбос и други. Това са незначителни подробности, водеща е беладоната.  
Другата важна съставка е много кристал Виолет, познати като пиоктанин. И то лабораторен, от Merck. Невероятен противопесенен, противогъбичен реактив. Мощен, безопасен през кожа, активиращ се до редуктор като метиленово синьо, в прозрачна форма. Друга важна съставка са глините и пепелта. 
Получи се Хамелеон, който си мени цвета на различни светлини. Мощен Вещерин, мажеш и те успива, така че внимателно, ако имате връзки от правителството на Свободните за това.
Неутрализира и апетита, но най-подлото е, че ти прави алкохола противен. Което в тези алкохолни времена си е благодат.
Иначе е най-мощният антидот срещу бойни отровни вещества, особено в тази мощна конфигурация.
Оставям мехлема с по-груба субстанция, без фина филтрация... което го прави много по-жив.
Основният фермент е НАТТО, и то много, и то нахранен като звяр с меласа и мед.
Ароматът е пребиващо неутрален.
Съставът убива гъби, плесени, лишеи на момента и реставрира нервна система, лимфа и мозък, ако някой има такъв. Но, Душата не е в мозъка. Поправя всякакъв тип мигрени, от емоционални, през електромагнитни, химични, хормонални.
Някога комбинацията на беладона и мандрагора се е наричала вещерско масло. И тук има малко беладона, а пепелта е от тютюн. 
Вещерско е, не че те омагьосва, а че те пази от демони, а точно Вещиците някога са били защитници от демони и дяволи. Затова са ги горяли на клади, и заради тези лечебни знания. 
Донна Виолет Вещеринът яко удря в нервната аномалия, успокоява, прави психиката равня и разширява кръгозора. Не може да се опише, просто престава да ви пука за глупости.  
Отпуска, замисля, успива. След 2-3 часа ставате и започвате да мислите и да не ви се спи. Вещерините имат такъв ефект "сам със себе си".  
Преди ги правих умерено силни, към средни, този не се сдържах да го напомпя яко. Внимавайте с очите, не близвайте, не давайте на животни да ви ближат. 
На някои с много дяволи и грях на мястото на счупена или липсваща Душа, може да не действа добре. За светци и йоги, дества просто като ударен подмладител и поправяч на рани, изгаряния, лишеи, бенки, тумори. 
След като поставих кристал виолета, ароматът ударно се изчисти и избухна на какво ли не, пак не може да се опише. Самите корени, кора от дървета, някои билки имат микроплесени, с определена миризма. Виолетът незабавно убива гъби и плесени и се стига до реалната, дълбоката ароматна композиция. 
Това е доста специален крем, много тежка артилерия, само който е имал досега с беладона бих му го осигурил. И може би за обречени, защото поправя болката и дори регенерира плесенни и химически тумори. 
Мощна ба беладона е толкова брутална, че се ползва и като отрова. Която блокира гладката мускулатура. Ако прекалите с беладона, не може да се изпикаете и да фокусирате наблизо, не работят мускулчетата. През кожа, с мехлем, до прекомерна доза почти няма как да се достигне. Но, бъдете внимателни, може да привикнете към отпускащият ефект. 
Отново напомням, беладона коренът има много атропин и свързани алкалоиди, с които поправя химическият пневмонит, пестицидният рак. 
Това е, бъдете здрави, за да видите как светът колабира, катастрофира и после се пречиства за нов Етап.   
 


Коментари