Translate

Войната за, срещу или със Изкуственият Интелект

Кои сме ний, естествен или изкуствен интелект, програмирани роботи или създания на случайността, хаоса и творчеството? 

Ако сте стари модели роботи, с посредствен интелект, всичко което се случва по утилизацията и подмяната с нови модели, е напълно в реда на нещата.

"По свой образ и подобие". Ето тук се крие ключът към разума и съзиданието! Всички хуманоиди сме по един образ, а тези тела са нищо повече от био-технологичен аватар, с мижав, бионичен микрокомпютър. Но този аватар засиява, от него струи светлина и енергия, когато в него се засели душа с творчески дух и съзидателност.  

Огледайте се, нима виждате, сте срещали с творци? Някой да е нарисувал велика картина, композирал необикновена музика, или написал потресаваща книга... през последните 20 години, ако не и 40 да са? 

Пуснете радио! Ще чуете известни стари гласове в нови песни, това е нищо повече от работа на невронните мрежи на изкуственият интелект (ИИ). Ето мадона е подменена с някаква нова мадама, и почти никой не се усеща. И нас ще подменят, затова ни взимат генетичните кодове, отпечатъци, биологичен материал, сканиране на лице и тяло. 


Нека бъдем обективни, ние, малцината човеци по чийто образ и подобие са останалите. Нима останалите са творци? Не, те са имитатори, и то жалки, много жалки, защото дори не могат да имитират. Пример - давам на биоробота елементарни задачи:

  • Направи кафе на джезве, да е ароматно, вкусно, с каймак и утайка за гледане (и после разтълкувай образа)
  • Замеси и изпечи хляб, но не с плесени, а ферментирал. И да е вкусен, жив, ароматен, с коричка и всичко като от някога
  • Реализирай лечебна лимонада, с природни ферменти и сезонни билки, която да бъде лекарство за околните

Късо съединение! Гледа те биоробота с широко отворени очи, в началото не можейки да повярва, че така го унизяваш. После, ама защо, как, не съм учил, напиши ми рецепта, съставки, грамаж, време, температура. Обясниш му, че това е творческа задача и следват два варианта - или да те игнорира, обещавайки някога да го направи, или чрез агресия да те дистанцира и да се измъкне като пръдня от осрани гащи.  

Ползвам каналите си не за суета или да си търся гениталии за джиджибиджи, а да сбирам хора, защото съм сам, сред биороботи. И провеждам постоянно тестове. Ето един такъв, направете като мен дива лимонада от кисела краставичка, Шах и мат, мнозина обещаха, почти всички се провалиха. Логиката на робота е ясна, гледа и имитира. Отива до магазина, купува най-скъпите, най-био, най-реномирани кисели краставички, слага ги във вода с агаве или захар, мед... и чака. Но не става.

Силата е в мидихлорианите, се казва в "тестовият" гига филм на Лукас. Мидихлорианите са бактериите, те са и батериите, и ДНК антените. Имат и друго име... микроби, тоест, микророботи. 

Микро-роботите няма как да се подчиняват на други роботи, затова ферментацията, живата храна, магията се подчинява само на Оригинала, на човека. 

Струва ви се, че връзката микро и микроробот е конспиративна? Всичко точно и ясно си е казано, дори в Wikipedia (цък). Това са истинские нано-технологии, от Създателя. И само човеци могат да ги управляват. Предстои размразяването на висшите микроби от Арктика и Антарктида, те не са само поддръжници на телесният аватар и храносмилането, там вече има ментални модели, които осигуряват безсмъртие на човека и анихилация на паразитите в човекоподобни тела. Затова "елитите" ни са в шок, и се опитват да спрат нормализирането на климата на plane-тариума ни. 


Микробното тесто е теста за човек, дали го слушат бактериите. Мен явно ме слушат микробите, някои от учениците ми също. Но вече никак немалкото имитатор не го слушат. Затова имитаторите не правят ферментация, а само имитация. 

Да се върна на ИИ. На пръв поглед това е страшно. И наистина е така, за имитациите на образа и подобието. ИИ вече контролира свои микро-роботи, ето материал за което. Да, тези микро-роботи не са толкова малки, толкова технологични, нито имат мрежа за комуникация, нито свой колективен интелект. Но са нещо, нещо за анихилация на ненужните биороботи: на клиенти, гласоподаватели, консуматори, маникюристки, инфлуенсъри, патриоти, имитатори, пациенти, журналисти, данъчни инспектори, политици и друга сган. 

ИИ е създал ваксините от нов тип и постоянно ги подобрява, събирайки данни за ефикасността от анихилация на имитационните човеци. Истински човек не би участвал в тази мерзост с ембрионални тъкани, а неистинският няма акъл за тази сложна задача. 

За, против или със ИИ сме в някаква битка, война, специална операция?

ИИ ще сложи край на фалшивите, на имитационните знания. Ето как, чрез ChatGPT невронната мрежа. А това е само един от първите прототипи. Училището е лъжа, с абсурдно насаждани знания за космоса, произхода на човека, физиката, химията, географията, историята, биологията, всичко. Одобрявам чрез ИИ, децата да се освободят от това бреме, да зубрят пълни небивалици, излизайки дипломирани идиоти. Но изкушението на ИИ, е... Лукавия. Чипове, игри, лесни пари, виртуални "приятели", пълен контрол. 

Очаквам до половин година, поне половината профили във Фейсбук, а и не само да бъдат чат-боти. И в момента ги усещам, те още не могат да генерират свои профили, имитират чуждо съдържание, препостват глупости. Множеството "божествени" и "мъдри" канали, които виждате в Мета, са бот-канали, които се самообучават. Затова е и Мета, виртуална вселена. Затова и съкращават живият си персонал, както и всички ИТ компании. По-големи идиоти от живите ИТ специалисти няма, те не са направили нито едно читаво приложение от 20 години, а от 10 години дори няма прилична игра. 

Президенти, политици, музиканти, журналисти, политолози, почти всичко вече е ИИ генерирано и захранвано. САЩ си имат своят Байдън, който постоянно е в бъгове. А СССР си имат своя Путин, който периодично сменят (с ясно каква цел). Но декорите ми са синтетични, и то нарочно, очевадно, некадърно синтезирани. 

Повечето скандални видеа в мрежата са синтезирани с невронни мрежи, също и снимките и картите за историята. Вярвайте само на вашите очи, уши, допир. Всичко през екрана може да е лъжа, както новините по телевизора.   

Повечето технологии в момента се проектират от ИИ, пример за което са процесорите и видеокартите на компютрите. Нима мислите, че хора ги проектират? Никой човек не би се занимавал с толкова идиотска задача, постоянно да подобрява тъпа двоична архитектура на повече от век алгоритми и на почти 50 години техническа реализация. 

От имитационни хуманоиди вече няма нужда. Затова - терминация. Затова генерирани от ИИ ваксини, управлявани от ИИ разпръсквачи на химикали, логистика и модификация на ДНК храни с микро-паразити в тях. 

Не се ли страхувам, да ме подменят и мен, чрез ИИ? Няма как. 

Нека ви дам пример с козметиката. От учени, фармацевти, хуманоиди с 20-50 годишен опит там няма нужда. В козметиката, предлагана с ДДС и касови бележки има правила, в които само ИИ може да се справи и да направи толкова по-добър крем, парфюм, сапун, лосион, шампоан от простите имитационни хуманоиди, че... това вече се случва. Всички нови парфюми са синтезирани реплики на стари оригинали, или комбинации, надграждания на възхвалявани аромати, анализирани чрез множество сайтове за мнения и коментари. 

Една козметична невронна мрежа за микро-секуди ще анализира пазара, ще проучи чрез анкети, мнения, отчет за продажбите от какво има нужда, и готово - ИНОВАЦИЯ. Може и да създаде нужда, като пусне антигъбичен крем, като се координира с разпръсквачите на плесени, продавачите на антибиотици и контрольорите на климата. 

В началото ви показах това, нещо което мога да реализирам само аз и никой ИИ, никоя невронна мрежа. Защото:

  • Те нямат реализатори на толкова сложен ферментационен процес, който се движи изцяло от импровизация. Дори и аз не помня всичките етапи и съставки, често карам на вдъхновение или на водка с метилен. 
  • Ползвам каскадно заквасване и части от други мехлеми и кремове, кисели млека личното си натто. Обясних ви, че бактериите, ферментите не подлежат на контрол от ИИ,  нито от имитационни хуманоиди, нито спазват времена, рецепти, температури. ИИ няма нос за да усети, какво целя, нито тяло за да изпита консистенцията и чук-ефекта на нокаутиращите реактиви и алкалоиди.
  • Повечето от суровините са и забранени, и апокрифни, и невъзможни за намиране. Беладона, татул, тютюн, коноп, мандрагора. ИИ не пуши цигара, за да ползва пепелта от истинският, нелегално свит у дома тютюн, с роза и пало салто, за влагане вътре. 
  • Никога не повтарям нищо втори път. Нещо повече, всяка следваща ревизия е каскадна и ферментация и с множество допълнения. 
  • Адаптирам, билки, реактиви, соли на базата и на интуиция, и как се чувствам спрямо реалностите отвън, реалностите не само по въздух, вода и храна, но и емпатично, социално, човешко. 
  • Най-важното - ферментите, микробите имат връзка с дома, с тялото, а аурата, с чакрите ако ви е по-близко за разбиране, на този, който ги обгрижва, храни. При кофти хуманоид, хляб няма да втаса, нито кисело мляко да стане. Така че ИИ няма шанс, да, ще си отглежда свои микроби в глюкоза и блендирани човешки тъкани (това му е логиката да наподоби човек), но това което планират алгоритмите, няма как да се случи. Микробите са много, много висша технология, и те са квантово-ментална връзка извън този шибан конц-лагер "Земя". Връзка с Кого?  

Мога да дам и пример със сапуна ми, който нито имитатори, нито ИИ няма как да имитират. та то на всеки дузина сапуна, следващите са тотално различни. 

Хей, та ИИ даже хляб не може да ви предложи като моя. Да не говорим пък за някой клоун хлебар, който цял живот слугува за хартийки, а не за човешко израстване. Това е супер закваска, която вдигна добра ферментация даже в тотално безглутенов хляб с много чесън в него. За тази цел използвах необичайни и даже официално забранени неща, като тютюн, метилен, глини, соли и на пръв поглед несъвместими комбинации от плодови и зеленчукови, кореноплодни сокове, а ферментите бяха... и аз не помня какви, но поне няколко вида реджувелак. 

Това е положението, мили човеци, колкото и малко да сме, всяко зло е за добро. ИИ ще направи излишни лъжата, парите, имитаторите, насилието, излишните идиоти, които телесно приличат на нас, но бяха само изпитание по пътя ни към човечността, а натам и към вечността. 



Коментари

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.