Translate

Бъди творец, спаси човек


Единственият начин да спасиш близък от само разруха или отказ от живот, да му предложиш ръка и поведеш към оздравяване е един.
Подкрепи начинанията му, убеди го, че помощта му ти е нужда, осигури му дейности, творчески, уникални, с предизвикателства. Дейности, които го правят полезен, социализират, кара да мисли и се усъвършенства.
Някога ни задържаха в Живота чрез училище, университет, семейство, кариера, дом, потребление, спестявания на хартийки, глупави забавления като кино и спорт. 
Сега това не върши работа, особено спрямо възрастни хора. Та те се чувстват тежест, затова (заради вас) им внушиха, че имат граждански дълг, да се прободат. 
Не върши работа, защото се видя, че политици, актьори, музиканти, религия, държавност, суверенитет, наука, медицина, всичко е една огромна лъжа, лъснала като гол цар по-една ми ти маска. 
Изолация, фалшиви мерки, медицински терор, правителствен произвол, изолация, всичко това отчая хората, те загубиха вяра в бъдещето. 
Всяко зло за добро. Отвориха ни се очите, че всичко е фалш, от козметика до кулинария. Намерих нови предизвикателства, въвлякох и близките си. 
Така помагам на моите хора, постоянно ги ангажирам, провокирам, предизвиквам, овиквам, дори псувам. Като пружинки са. По-добре да псуваш някой за да се мобилизира, отколкото да се обаждаш за катафалка.
И вас обичам и ви помагам, вижте колко много предизвикателства, занимания, творчество ви дадох, и поводи за а размисъл, очакване на истината.
Най-тежката чума е да нямаш мотивация за следващия ден.Човек умира от липса на смисъл да не умира, да рестартира самота, безсмислие, липса на предизвикателства да се събуди и да подхване нов ден, месец, лета.
Само мотивацията е трудна или невъзможна, затова ви сглобявам в регионални групи, сега остава да си намерите далеко обхватни радиостанции за комуникация между районите. Обсъждане - в Телеграм.
И така, пазете родителите си, те са най-голямата ви помощ в идващите Тъма и Депресия, може да се окажем последните живородени мохикани. Майко - искам лютеница, помогни ми с живият Хляб, децата се чувстват чудесно при теб.... Татко, отлична ракия и вино, догодина пак, а сега дай да те науча как се прави домашна лимонада за ракията.
Много баби и дядовци обучих за последните 5 години, и млади майки, бащи, даже и будни младежи и ученици. 
Това са част от ваши снимки, от нашите обучения, в които всичко, което научавате е ново, разтърсващо, надъхващо, творческо, нямащо го по книгите и телевизора.  
Научавате как да оцелявате в един свят на илюзия, в който лъжата се опитва да устрои глад, болести, озверяване. 
Живеем в толкова интересни времена, че си струва всеки ден да научаваме шокиращи промени, които преди 10-20 години се случваха за... 10-20 години. 
 
За обучения, може да пишете на biohack@abv.bg. Имайте предвид, че обикновено групите са между наши хора и техни приятели, външни трудно се вписват, а и си трябва поне ниво три от 10, не харесвам някой на нулево ниво да бави поне дузина човека.


Коментари