Translate

LED Wars - войната срещу Човека

Тъй както из цял свят доскоро сменяха канализацията за да пускат през нея отровен газ и да извършват мониторинг, за живи и заразени, така сега скоростно се сменят уличните лампи. Като първо се изсичат дърветата за да не пречат на облъчването и сканирането на ДНК кода, нито да затрудняват оптогенетичната обработка. Ето какво е Оптогенетика в Wikipedia.

Това е видео на управление на паразит чрез синя светлина, от Изкуствен интелект. Синя светлина!

Сини прожектори се инсталират по цял свят, тези фотографии са от Япония и Шотландия. Монтажът им е скоростен и подмолен, също както с 5G, защото и те са част от тази терористична, убийствена, концлагерна инфраструктура. Хората питат защо, дават им се абсурдни обяснения.

Какво е синята светлина?

Светлината е част от електромагнитният спектър, ние хората, виждаме в областта между 800nm (червена светлина) и 400nm (синя към виолетова светлина). Благотворно на нашите клетки и тъкани влияе червената и инфрачервената светлина, топлината от огън, камина, свещ, залязващо слънце е такава, инфрачервена топлина. 

В другият край на видимият спектър е синята, виолетовата и ултра-виолетовата светлина. Която стимулира вирусите, ако има такива въобще. Но все нещо има, тъй като синята и ултра-виолетовата светлина са вредни за живите организми.Те излъчват радиация и са мутагенни. 

Доскоро UV лампи се ползваха за дезинфекция на лаборатории, като пределно ясно се забраняваше да има хора вътре, защото... сега тези обяснения са премахнати или трудни за намиране. Пуснати са LED UV лампи, с много по-ниска мощност. Те са по-малко вредни, но вредни. Синята и UV светлина, увреждат, състаряват кожата, предизвикват рак. Това някога го знаеше всяко дете, затова по обед сред пик на UV лъчите от слънцето не се излиза без шапка, очила, не се ходи на плаж, а дори хората чакаха винаги следобедният част, а рано сутрин ставаха за работа, докато по ултра-виолетов пик, си почиваха.  

И така, червената светлина е полезна, а синята е вредна. Обяснявате ли си сега, защо забраниха правилните лампи, с нажежаема жичка, халогенните?

  • LED е светодиод. По своята природа той е син или ултравиолетов, чрез луминофор, се лъже зрението, че той излъчва видима светлина. Но това е просто илюзия. Освен това, с времето луминофорът изгаря и към нас попада все повече UV лъчение. Всичко това важи за:
  • LED крушки, прожектори, фенери
  • Всички телевизори, смартфони, лаптопи, таблети, монитори за компютри вече са само LED и нищо друго. Последни се модернизираха проекторите, които вече са Laser, което е свърх-мощен LED. Вижте схемата на лазерен проектор по-горе, това е мощен син лазер, който ви изпържва. 

Тъй като LED е светодиод, той има интересна функция, може не само да излъчва, но и да приема светлина, да сканира, да ви чете, следи. Един вид, пасивна камера. А може би и смукач на аура, енергия?

LED е и оръжие, и то не заради мощността си, която може да бъде и наистина опасна, а заради пулсациите, които влияяат на нервната система, предизвикват от мигрена, до епилепсия, депресия, неадекватност, безсъние, тревожност. Ето защо дете което ползва смартфон, таблет, гледа телевизия, играе до късно на игри е раздразнително, свърх-активно, има кошмари, липсва му емпатична връзка. Е друг мой материал, ви споделих, че синята светлина и LED изгарят епифизата, Третото око, ослепяват го. 

С какви обяснения налагат синята и в частност LED светлината?

Били по-икономични и затова другите са забранени. Защо не са забранени климатиците тогава? И се предлагат терапевтични инфра-червени лампи на потресаващи цени? Защото е пълна лъжа, че са икономични. За улично осветление са най-малко ефективните осветителни тела, тъй като късата вълна на синята светлина, не може да освети толкова далеч, особено при прах, влага, сняг и мъгла, както халогенна, фосфорна, натриева лампа. Освен това, LED светлината не осигурява правилно цветопредаване, нито добра информативност, което е причина за много аварии и катастрофи. Помните ли преди скапаните, сини, китайски "ксенони" на селяните с десета употреба автомобили? Ето това правят сега в градовете големи, пълна селяния. 

Според някакъв японски учен, синята светлина успокоявала нервната система. И така вечер нямало да има обири, насилвания и убийства. Точно обратното е! Синята светлина потиска синтеза на хормони като мелатонин и нервността ескалира. Пробвах моето канарче на терасата с LED лампа (за по-икономично), пощуря, три дни не бе на себе си, върнах му халогена лампа и всичко е наред вече. Същото е с животните, много експерименти сочат че синята и особено UV светлината ги стерилизират, депресират. В това отношение, учените са прави, ако те стерилизират, какъв тестотерон, каква агресия, трети пол ню ейдж зомби. 

Около уличните лампи има много истини, но и дезинформация, както и неправилно тълкувана информация. Например, почти всеки който е прочел десетина реда в Wikipedia и има нещо като техническо образование, е убеден, че в уличните лампи и да има излъчвател, той е за синхронизация и е безвреден. Не съм на това мнение, даже да е така, светлините източници не са лъчеви оръжия, за това служат "клетките на операторите". Те са това:

Това е един вече древен патент за модулация на психиката чрез оптични пулсации. Старите ЕЛТ монитори бяха тромави, инертни за това, по-новите TFT CCFL, също бяха доста инертни, но сегашните LED са идеални за реализация на този патент.  

Още една тема за размисъл е управлението чрез LED радиация на моргелони и паразити. 

Всичко, което ви споделям, може да проверите чрез лични експерименти и проучвания в научни публикации, научно-популярна литература. Целта ми не е да ви образовам, а да ви пробудя от синият кошмар, в който живеем. 

За още по-детайлна информация в лъжата за светлината, прочетете този материал от блога.




Коментари