Translate

Виолетът, ферментите, зреенето, защитата и дългата младост


Поредната версия на Shea Rose, с мистичната мандрагора и технологичният кристал виолет (пиоктанин) се получи титанична, и като аромат, и като цвят и като потенциална фементационна мощ. До пълната си такъв ще достигне, чак половин година по-късно. 

Лечебният мехлем, в момента, кристал виолетът все още е ярко виолетов. Малките точици не са гранулки, а капчици млечна суроватка, в която е основната концентрация, с времето ще се разтворят напълно, а кристал виолетът ще се активира, ставайки напълно прозрачен.
Така изглеждаше предходната серия, три месеца по-късно. Скоро свърши количеството от нея, накрая бе почти прозрачен виолетът. И точно от зрелият вариант, дойдоха множество, от невероятни, по-фантастични заявления за чудеса. 

5 месеца по-късно

Всичките възторжени възгласи са за 6+ месеца Reserve  варианта, или след процеса на зреене на младата композиция.

Когато Виолета стане блед и почти невидим, тогава кърти всичко... зареден е. За какво е зареден, узрял? 

  • Кристал виолетовите композиции са най-мощните фунгициди (анти-гънични), анти-песени, анти-гъбни средства. Гъбите, плесените, мухълът, с които сме във война, са сред основните причини за рак, мозъчна дегенерация и... смърт. Да, ние не трябва да стареем и умираме, но гъбите ни го осигуряват. Гъбите са основни носители на прионите, частиците на смъртта. И бич за Шишарковидната жлеза (трето око, епифиза)
  • Кристал виолетът има формула C25H30ClN3, която спрямо метиленовото синьо (МС) с формула C16H18ClN3S, означава, че те са сродни души реактиви, а моя теория, че бидейки без сяра, кристал виолетът е по-добрият редуктор (подмладител) реактив, спрямо метиленовото синьо. И все пак, само МС става и за вътрешна, и за интравенозна употреба. А и повечето пиоктанин е индийски, нечист, частично токсичен. Аз ползвам в момента само микроскопският на Merck, с върхова чистота.
  • Кристал виолетът има много сходно действие на това на МС, явява се и редуктор (в заредената си форма), и индикатор, и убиец на патогенни бактерии. И тъй като е редуктор, неутрализира графена и всички други окислители. А окислителите са основна причина за стареене на кожа, бяла коса, бръчки. Има друг цвят, означава се се активира при друх спектър на светлината, най-вероятно в зеленият, към жълт спектър, не толкова в червен и ИЧ като МС. 
  • В този мехлем има и по-интересни неща от виолетовият супер реактив. Мандрагора! Балсам за нервната система, атропинов антидот срещу бойни отровни вещества като зарин от въздуха и пестициди в зеленчуци и вода. И чудесен реставратор на Третото око (епифизата), мажете чело и слепоочия и ще постигнете широчина на вътрешният взор и "странно", философско спокойствие.
  • Свойството на мандрагора е допълнено с много малко беладона, а това свойство е да отпуска гладката мускулатура и така, да подмладява, защото отпускайки натоварените мускули на очи лице, уста, отпуска причините за бръчки. И все пак не прекалявайте, защото прекален рестарт на мускулите, води до трудно фокусиране и липса на "къси светлини" за известно време.  
  • Има множество други билки, ферменти, включително натто, магнезиева сол (нигари), едамаме кисело мляко (в което се разтваря виолетът), лечебни билки и етерични масла на сириска роза и родна лавандула, с което цвят и аромат стават завършени, а мехлемът става чуден парфюмен крем. А и роза + лавандула = спокойствие. 
  • Инфузията в дълбочина за чистене на лимфата от паразити (тракийчатка комплекс) е подпомогната от DMSO и млечна суроватка, а мощта - от налко боров терпентин. Също така има и малко сребро, разтворено в йод. 

 Двата ми Оригинала и формулите по тях. Мерк - ФРГ!

Отлежалите поне 3 месеца ферменто-кремове са добри, отлични са, с над 6 месеца, а над година са перфектни. Някои от вас имат, над две-годишни, а аз си пазя най-старите серии на 5+ години, по една контролна бройка, идеални са и супер мощни. 

Отлежалите вероятно ще етикирам с Rezerve. Но пък зрелостта им лесно си личи по метилена, виолета и зельонката, те избледняват като цвят. 

Най-зрял в момента е "Смарагдин", и най-мощен като ферменти. Друга концепция е Натто Лакто, където 50% винаги е стара смес, и се добавя нова 50%. И затова е бясно див постоянно, само чака да му сложа меласа, глини и соли и започва да бълбука. Много зрял в момента е и "Младилен". Също и "Вещерин". За ускорение, слагам ултра-зрели "ускорители", те са ултра ферментирали масла в различни основи.

Ще ви дам пример, мляко ферментира до ягурт за 6 часа, но на масло му трябват поне 6 месеца. Като стана въпрос за мляко...

А това видео е за разтварянето на кристал виолета в крема. Основен помощник в това невъзможно начинание ми е едамаме киселото мляко. 

Кратко представяне на най-зрелите в момента серии:

Мощният Natto Lacto винаги е в бойна готовност и от 3 години е с каскадно зреене. В най-новата си версия е с кристал виолет и още повече мандрагора, брезов катран и терпентин

Смарагдин е мега-билков, с мандрагора крем, в който за първи път добавих, третият топ-реактив, изумрудено зелено. Невенът яко изби, след активация на изумруденият реактив. Много фин, много нежен

Елитният детски крем, в който метиленът е силно активиран, а носещ цвят са зелените билки като мента, борови връхчета, ехинацея и много други. Много нежна текстура, фин аромат. Подходящ за носов защитник на дишането, не допуска патогени, полепват по него

 Най-вълшебният крем, всички вещерски билки - мандрагора, беладона, черен блян, тютюн и каквото се сетите друго. Много мощ, много чудеса, синият цвят изчезна на, следващият ден

Чудо регенератор за кожа, брада, коса. Перфектното допълнение към "Див Лосион". Правих го лично за мен, топъл, тежък аромат на сандалово дърво, ванилия, тютюн, бергамот, тексаски кедър, пачули, копайба и много, много ароматни билки като канела, индийско орехче, кардамон. Любим и много мощен.

"Синьо Лято" и "Ший Розе" са като брат и сестра, добре е да се сменят през седмицата, за различен фокус защита и да не привикне кожата само към едната композиция. Синьо Лято в момента е почти прозрачен и на върха на мощта си

 Най-отлежалият, над 12 месеца, пазя го за специални хора. С шоколад и беладона. Фиксиран за защита на устните с какао и соев восък. Има и йод за компенсация на дефицита, раздвижва кръвообращението, а устните стават вещерски

За да не се облизвате по устни, питайте каквото ви се пита на biohack@abv.bg, и да знаете че не отговарям аз, прекалено съм зает с други неща, а и отдавна не сте ми интересни.



Коментари