Translate

Шишарката и Краят на Мрака

Шишарковидната жлеза, я наричат епифиза, звучи ми като някаква криза, а си е баш така. 
Аз пък си я наричам тази "жлеза", трето око. И като съм се заиграл с подмененият илирийски (южно-славянски) език, жлеза = жезъл.
Третото око е Окото на критичното осъзнаване и проглеждане отвъд илюзията на манипулираните ни сензори за фиксиране на измамната реалност.
Затова Жезълът на Познанието е атакуван жестоко, постоянно, все повече. Там се зараждат вероятно и сънищата ни, затова напоследък се дълбае в тях, отвън.
"Боли ме шишарката", казват някои. И са прави! Шишарката е жезълът на емпатията, телепатията, състраданието, човечността. Ако това Око е будно, няма как да има болка, агресия, убийства, войни. Всяка проява на насилие, би самовзривило и душата, и тялото. 
Възможно ли е да има душа, без отворено трето око? Да, дълбоко заспала, понякога и чак до смъртта, несъбудила се. 
Затова, Шишарката (шиш-арка, 6-та чакра) е опасна за манипулаторите и кукловодите, с отворено Око, няма как телевизорът, политикът, търговецът, лекарят, професорът да те излъжат, нито може милиционер, бандит, дебил с мускули да те подчини. Освен това, Шишарката изменя реалността, дум и край... бандитът е анихилиран от свят, където няма място.
Ще посоча няколко начина на заглушаване и дори атрофия на Шишарката, която е и проводник, телепортатор към, хмм, да речем Астрала:
  • Химически, чрез бойни отровни вещества (зарин, пестициди, агент "оринж", фосген), флуорид. Аспартам, и въобще подмяна на захарта (защо някога бялата захар бе вкусна и сладка, вече не?). захарите хранят и мозъка, и микробиома, подмени ги и всичко деградира. Вече не можеш да разбереш захар ли консумираш, сол ли, лимонена киселина, сода ли.
  • Електрически и микровълнови. Живеем сред клетки от пулсиращо с 50Hz ел. напрежение - умишлено е. Отделно микровълновите полета, ни сцепват. Комуникациите не са това, което са. А графенът от въздух, храна и вода, влиза до Шишарката и я стяга, смазва, задушава, детерминира. Оптичните и акустичните въздействия, са част от електромагнитният терор
  • Патогени, паразити, амеби, плесени и водорасли. Те са в конфронтация с микробиома, който синтезира хормони за защита, растеж и будно състояние на хипофизата. Паразитите се командват чрез микровълнови взаимодействия. Повечето инвазии, зарази от инсекти са насочени към Шишарката - лаймска болест, малария, сънни болести, приони
  • Храна и вода. Предлага се плесенясала, а не ферментирала храна, заразена или стерилна, с множество Е- (химически) добавки. А най-големият бич за Шишарката е канибализмът и шпайковите приони! В САЩ вече щели да обявяват в кои храни има и минимално съдържание на ембрионални тъкани. Но какво правят ембрионални тъкани в храни и напитки? А плацентата, а другите тъкани, а телата... ?
  • Консумацията на всякаква плът - блокира и атрофира Шишарката, и биологически, и енергийно, и морално.
  • Ваксините. Основната им цел не са само ДНК антени, а ослепяване, изгаряне на Третото око, с което душата става слаба и сляпа. Затова във ваксините има приони, поразяващи цялата черепна кухина, има паразити, има графен, и блендирани човешки ембриони. И това не се крие по никакъв начин в листовките
  • Ефирни, торсионни и магнитни влияния. Те са извън обхвата на този материал, сами по себе си са размисли и експерименти за месеци, години.   
Краят на Мрака идва, когато се отвори Третото око. А отвори ли се то, илюзията пада, лъжата умира, тиранията се срива.
Тренирайте Шишарката всеки ден, час миг. С творчество, любов, човечност, своя мелодия, песен. Защото това е нашето Оръжие, не автоматът, не руските ядрени ракети, не Тръмп на бял кон, нито Орионци с ангелски криле. Силата е в Нас, събудете я!


Коментари