Translate

Войната под купола - Човекът срещу Гъбите

Тема, която вие подехте в Телеграма
Това е любима моя военна тема, това е темата и за Хляба, и за антибиотиците, и за рака, и за бактериите, и за метиленовото синьо.
Но първо изгледайте видеото, пуснете си субтитри, британският диктор е толкова перфектен, че невронната мрежа отлично превежда.
Имам много теории, няма как всички да са верни, не в и едно измерение на реалността. Ние сме във война с гъбите (фунги), те си имат свой разум и вероятно са първичен вид на това място, докато ние сме заселници. Да речем, че имаме биоробототехнически тела, които плесени и гъби атакуват като нашественик.
Някой обаче е предвидил това и е разработил нанороботи, които ние наричаме бактерии, за да пазят телата ни от тази гъбна гибел, която покосява насекомите във видеото.
Гъби, плесени, лишеи масово покосяват и въздух, и вода, и дървета, и насекоми, животни, хуманоиди. Може би това обяснява изчезването на насекомите и смяната им с нови.
Може би ЗА това, или пък ПРОТИВ ни ръсят. По-скоро С това?
И ще ни дават гъбясали насекоми, както ни дават гъбясали храни (тесто с мая, вино, бира, плесенясали сирена и меса).
Антибиотиците са плесени, с които глупави хуманоиди се самозаразяват и си образуват рак.
Повечето наркотици са плесени, като LCD. Темата за гъбната война е много, много дълга, четете блога ми, там имам няколко големи публикации.
Ако бях върховен злодей, бих унищожил цивилизацията и контролирал популацията на двукраките пигмеи точно с гъби. 
  • Бих разпръснал спорите над градовете им, бих спуснал влага чрез мъгла, бих осигурил подходяща температура, прахови и полено частици. 
  • Бих иззел всички фунгициди като метиленово синьо и кристал виолетово (пиоктанин), йод, калиев перманганат от аптеки, магазини за реактиви. 
  • Бих подменил храната с плесенясала и гъбно захранваща (бързи захари). 
  • Бих селектирал гъби, които са настървени за човешка плът, кръв и кости чрез размножаване в трупове и върху човешки кости. И тези гладни за човешка плът гъби, хоп в хляба, бургера, пицата, дюнера, млечните, сушените меса. Плесени в салати и плодове. Плесени в климатичните системи. Евтини дрехи, които да отлични за завъждане на микро плесени. 
  • Тъй като мнозина владеят старото изкуство да готвят без плесени, бих отнел възможността да готвят сами... лагери с плесени порциони. 
  • Всеки зъл гений иска власт и подчинение. Контролираното гъбясване на нервна система и мозък, дава отлична възможност за контрол на мисълта, раждаемостта, популацията. Гъбите произвеждат нервотоксини, тъй както бактериите осигуряват хормони. Синя светлина, подходящи пулсации, модифициран състав на въздуха и водата и хоп, контролът готов.
  • Контролирана гъбна инфекция! По-полезните и послушните, слабо гъбясали. Непослушните - гъбясали на границата на оцеляване. Жени за разплод, само гъбясал мозък с наркотични гъби.  
  • Бих засилил действието на гъбите чрез инвазивни паразити, насекоми, амеби, бактерии предатели. 
  • Бих имал антидот само за себе си, специална камера за почистване, светлина и вълни, които да образуват анти-гъбен щит, храна, която да е обезгъбена.  
Но тъй като не съм зъл гений, а див анти-гений, ви осигурявам вместо антибиотици, биотици. Уча ви на най-мощните противогъбни, бактериални храни - кимчи и натто, на стотици разновидности, анти-гъбни храни. Кремовете ми с пиоктанин (кристал виолетово) са бич за всяка гъба или плесен, също и копозицията ми за вана и хигиена (ВиоЛен). Метиленовото синьо е слаб фунгицид, но е фунгицид, затова се ползваше активно в акваристиката, да предотврати плесенясване на хриле, люспи, очи у рибките. Хей, капките ми а очи с метилен, поправят ли ви зрението?
Алкохолът е зло? Когато е безсмислен. Уиски е спирт с дъбова кора, танините от дъбовата кора са мощен фунгицид. Чърчил яко се е начърчвал от сутринта. Джин е спирт с друга кора, хининовата, там с един куршум - два патогена, и гъби и малария. Нашите ракии не са просто дестилат, а се слагат танинови билки и корени. И аз правя такива неща... спиртните ми капки "Тракийчатка" са брутална, дива мощ от корени, алкалоиди, орех. Орехът има невероятна антигъбна мощ. Затова бабите ни правеха орехов ликьор, не за пиянство, а за здраве. Прословутата "тройчатка" не е само антипаразитна, но и антигъбна.
Алергиите са защитна реакции към гъби: хистамин (плесенясало зърно), полени с плесени, какао с плесен и плесенясали останки от насекоми, глутеновата непоносимост е непоносимост към маята намножена в тесто.
Жените и сексът са тях са особено опасни, защото веднага им плесенясват детеродните органи, а всеки прием на антибиотик поне две години носи риск от увреден плод. Иначе плацентите ги взимат и да селектират гъби. Затова пиоктаниновите вани са толкова важни за женската хигиена. И това го знаеше всеки истински лекар някога.
Войната не е в Украѝна, тя е около нас и в нас. 
Когато си във война, трябва да познаваш врага си. Хлябът от магазина е враг. Има друг Хляб, описан в Библията дори, бактериалният Хляб, този от кълнова ферментация.
Моят, бактериален хляб, кълнова ферментация и почвени (натто) бактерии
 
В този мой комплекс има много смоли (тамян, чесън, бор, хвойна) и терпентин, които са мощни фунгициди

Най-важната битка е тази за чистата, антигъбна закваска за Хляб. истинският Хляб, никога не трябва да плесеняса. Затова в моите закваски има и метиленово, синьо, и тютюн, и танини, а бактериалната мощ, може да взриви даже такава бутилка
 
Сапуните, които правя са мощно анти-гъбни и създават защитен филм по кожата, поради високата си масленост (крем сапун). Във филма има натто бактерии, катрани, терпентини, смоли, метиленово синьо или пиоктанин (зависи от профила на сапуна и сезона)

Реджувелаците - напитка, закваска, мощен фунгицид. Всичките са с метиленово синьо

Специализираните анти-гъбни напитки, малко преди избухване

За всеки, който живурка в заблуда, бактериалното тесто по-добре от маята вдига тестото

Натто спори по сапуните ми, нато спорите са най-мощният враг на гъбните спори

Едно от най-мощните анти-гъбни средства и лечебна храна е киселото мляко. За разлика от лесно плесенясващата лактоза в животинските млека, в едамаме, соя и фъстък млеката няма подходяща среда за гъби. В млеката подсилвам антигъбният и антипаразитен ефект чрез канела, пелин, зелен орех, понякога и куркума

Най-мощният ми анти-раков, оттам и анти-гъбен антидот и до него, по-леката форма, и за деца
 
Тракийчатка - вече с далеч над сто съставки, надминаваща всеки легендарен териак, отскоро вече с огромен набор от смоли чрез тамяни и още танинови корени, ново подсилване с орехов екстракт

А това вече е нещо много мощно, за плесенясал мозък или такъв, който е под атака. Всички вещерски корени и билки - мандрагора, беладона, черен блян и татул, и още много, много неща, които свободно не се продават в аптеките. С изумрудено зелено - друг мощен реактив, фунгицид

Правене на натто стартер, от сено

Ший Розе е много мощният анти-фунгициден мехлем, с много кристал виолет (пиоктанин). До него-по-слабият фунгицид, парфюмният и подмладяващ крем. И двата отвяват, чрез мандрагората в тях

Заквасване на натто чрез натто сапун - мисията възможна, теорията - потвърдена

Ето как плесенясва с мая, дори и домашен хляб (само след три дни), до него ви онагледявам алтернативата да имате вечен Хляб, който да не заразява цялата къща със спори

Основна съставка в моята гига класика е анти-гъбният танин от дъбова кора, натто със сребро и малко йод. И чудовищна доза метиленово синьо. Както и един специален корен - беладона. Това е достатъчният антидот и за края на света.

Ако сте на зор и си заслужава да си губя времето с вас, biohack@abv.bg. Но най-добре, да участвате в регионална бойна група от живи хора. Не съм завод, нито корпорация, малки количества, за приятели.


Коментари