Translate

Краят на естествената глупост и апокалисписът на изкуственият интелект

 

Естественият интелект деградира по-бързо, отколкото еволюира изкуственият.
В момента бягаме в различни посоки, но вече сме се разминали, хуманоидният интелект се е запътил към дъното на нищожеството си, и към анихилацията от ентропията вселенска.
Малко след като отмениха мерките безумни, се започна нова вълна от "зараза", тази на... "цифровата чума" (ЦЧ).
Всички идиоти вече масово плащат със смартфон приложение, даже и с "умни часовници", много по-умни от тях. Тези, плащащите с физическите пари, сме малко.
Откъде се взимат тези цифрови пари? Чух от "украинка", че просто им ги превеждат по сметка, и само два часа седмично се отчитат, че работят нещо. Жената се чудеше какво да прави тези пари, разказваше по телефона, на чист руски, че жилището им осигурено, сметките платени, за храна имат предостатъчно на месец, а за купуване на луксозни боклуци, не ѝ се занимава.
Сега се развива една конспиративна теория... цифрови пари ще преведат на всеки, колкото си иска, или колкото е нахален да посмее. Защото цифровите пари са нищо, освен дълг. А който пуска дълг, е обмислил Лихвите.
Тъй като съм в компютърния бизнес, и то с най-мощните машини, помня как доскоро от нас се взимаха могъщи много-ядрени машини... за "бизнес изчисления" и машинации с ценни книжа, натам пък за "копаене"... все за изкарване на пари от нищото. Тези компютри бяха вързани в мрежи из цял свят и ресурсите им се ползваха в две насоки - да приучат идиотите хуманоиди да се молят на цифровия бог и да лентяйстват. А ИИ се самообучават, учейки се от лакомия, мързел, похот, консуматорски страсти. 
По този начин правилата на Съзиданието не се нарушават от Злото, защото хуманоидите сами създаваме и обучаваме злото, включително и "добрите" от нас, които консумират добри клипчета в YouTube, рекламират здраве и берекет (естествената си глупост). Изкуственият интелект не е изкуствен, той се самообучава да бъде есенцията на всички знания, терзания и страсти на двукраките идиоти. Правилата не са нарушени, защото каквото сам си направиш, никой не може да ти стори.  
Все още никой вменяемо не може да обясни, за какво ви е да купувате сума ти видеокарти и да ги включвате да харчат невероятно много ток, за да добиете биткойни, кому е нужна тази потресаваща глупост, освен на лентяя? А лентяят ще си измисли милион причини за мързела, некадърността си и алчността да има благини, без да плати. Всичко се плаща!
Колкото до компютърни мощности, такива има отдавна, квантовите компютри, огромни сървърни градове, вероятно подземни. Сега има аномалии с Интернета, както и с обновяванията на ОС... помислете по този сюжет. Води се битка, последният Бой, преди, беш ли го какво? Аз лично в такъв шибан свят като стария, с кретени в костюми и епилирани пачаври не желая пак да се връщам, всичко друго ще е по-добре.
Цифровият Образ на Сатаната вече е приучил хуманоидната популация на мързел и лесни пари, но би било подозрително да им даде пари, колкото си щат (преди поне религиите бдяха над това). Но вече може... и така, невронните мрежи, ще ви направят писатели, художници, композитори, това ще ви подлъже, че сте велик и заслужавате колкото си пари искате. По-старите версии на тези невронни мрежи, бяха "музите" на музиканти, автори на бестселъри, режисьори, артисти, политици. Продаваш си душата, жертваш деца от рода си, и готово, безчет пари, имоти, автомобили, блясък и слава. И сега е така, щом си убил някого дали пряко с ваксина, дали непряко като си го подкукуросал за самоубийство в болница, получаваш заслуженото, много цифрови пари.
Парите си имат цена, това е душата. Душата гние и се трансформира в анти-душа, когато алчност, похот, лентяйство, вещомания вземат връх. Когато носителите на анти-души станат повече от останалите, без да броим декора от клонинги и биороботи, тогава това място вече е прокълнато.
Пари никой така не раздава, всичко си има цена. И не е важно, че парите нямат стойност, те са анти-страст, която ги остойностява. И щом за тях се дава душа и се жервтат деца и родители, партньори и любови, значи са Сила. И то не-наСилствена Сила, а Доброволна.
Огледайте се, мнозина харчат пари, каквито нямат, купуват се ултра скъпи, нови автомобили, ходи се на курорти за луди пари, мнозина харчат това, което няма как да имат. Откъде?
Предишна стъпка към това безумие към Цифровата Чума, бяха кредитите, наричах ги кредитопитеци. Тези жалки зомбита, напълно са обучени, убедени, вярващи, че е напълно редно без да си направил нищо, изработил, сътворил, да живееш охолно. На вересия. Защото някой ти е длъжен, че имаш дащни полови органи, ходиш на фитнес и те лайкват във Фейсбук.
Една година, максимум две и с това масово раздаване на пари ще се приключи, както и с достъпа до чудесата на ИИ, до невронните мрежи за безплатен разум и "талант". За да имаш достъп до там: чип, отровна игла, стерилизация, спазване на норми, пълно подчинение на официалната информация. Пито, платено!
Физическите пари ще ги изведат от обръщение, например че са заразни. Защото чрез тях имаш анонимност и свобода да правиш бартер, да твориш без да те следят, да градиш, приобщаваш, даряваш. В момента банките следят всичките ви трансфери, а куриерските фирми са служби за контрол и данъчен фашизъм. Натам ще става много по-зле.
Колкото и подписи да събирате за лева, идиоти с глупаци, пак ще въведат еврото, и то цифровото евро. А левът, от кеча с Виденов, натам го обвързаха 1:1 с дойче марката, която е основата на еврото. Проверете, тези компютри и Интернет не са само да лъскате бастуна и да си поръчвате чантички.
Цифрови пари, цифропитеци, робство и подчинение. Която държава не е съгласна, земетресение, чума, икономическа изолация, революция. Справка - Турция, преди това Украйна, натам - Унгария, вероятно. Нигерия и други в Африка не искаха цифровизация на паричната система, чуми покосиха децата им, стерилизираха жените им. Всички бизнеси значими, които конкурират Системата, ще бъдат премахнати. Всички малки, независими, правещи и двете страни свободни. Търговия без контрол е равно на анархия и зараждане на човешки отношения. Убедиха ли ви, идиотите са клиенти, имащи право на всичко? Така убиха творчеството и човещината в сделките. А натам, на имащите право идиоти им надянаха маските в магазините и им поискаха ритуално самоубийсво, за да имат сертификат да пият кафе.
Зависими сме от храната, ето затова по цял свят горят хранителни фабрики, птицеферми, силози. В храните за животни има добавки, за стерилизация, затова кокошките не дават яйца. И с хуманоидните кокошки е така, тъпите патки още не могат да разберат защо не могат да имат деца. Защото на баркод храни, лекарства, пестициди, си има предупреждение, "666".
Но нямало кой да работи и да ви пори половите органи ли? Спокойно, ще ви осигурят роботи, андроиди, за всички нужди.
А натам, "Матрицата", искаш храна... хранителен разтвор, чрез тръбички, към тялото, личен резервоар, Neurolink към "реалността".
Наслушали се от ню ейдж дивотии, генерирани точно от невронни мрежи в YouTube, мнозина с малко по-човешки разбирания, се подлъгаха че идват светли сили, появяват се "деца цветя" и други небивалици. ИИ яко ги изгъбарка. Тяхният ИИ, обучен от собствената им глупост, обучен в социалните мрежи, в магазините като Amazon или Aliexpress, порносайтовете, онлайн телевизията, "риалити" шоутата и коментарите за тях в тъпите ви профили.
Вижте младите, те вече са нищо, вижте предните две поколения, те не могат да бъдат родители, възпитатели, авторитети, творци, бойци. Деградираща сган.
Колко поколения живот има тази цивилизация? Максимум две и край!
В момента се водят последните битки, това да не стане така. Но дори и воините на светлата страна, не виждаме смисъл да водим битки за мъртво души и токсични тела.
Гледам околните, набодени, празните очи, неадекватността, плащането за боклуци с телефонно приложение... битката е загубена. 
Затова някой трябва да натисне червеното копче за анихилация, за да има шанс малцина да оцелеят и да рестартират Ада. За пореден път.


Коментари

  1. Изкуствено създаденият свят с изкуствени човешки отношения с изкуствено наложени ценности ще си отиде по естествен начин. Също както си отиде комунизма - иначе много добре измислена система, справедлива за масата от хора, но не и справедлива според законите на природата. От няколко дни се опитвам да затрудня ИИ на chatGPT - питам го разни нестандартни неща, карам го да изкара формули и задачи от тясно специализирана литература - е, на всичко има отговор. И винаги отговора е по-добър от този, който ще ти дадът 90% от "специалистите". Битка между ИИ и човека е безсмислена. С каквото и да изненадаме ИИ е въпрос на секунди да има ответна реакция. Дори по отношение на оръжия и война - ИИ има достъп до данните на стотици online игри, където се трепят и стрелят. По отношение на наука и изобретения - единици са хората с интелект да измислят нещо ново. Но дори и да има такива, вече без достъп до компютри и интернет на практика нищо не могат да направят. Така че.. битка няма. Вече човека е смазан. Въпрос на време е ИИ да прецени как ще прочисти планетата от вредителите. Преди няколко дни попитах chatGPT - "is there need of humans on this planet if they don't protect environment and harm other living creatures" , отговора беше ясен и откровен "No there is no need of humans on this planet. Humans have a rensposibility to care for the planet and all its inhabitants, and if they are not filfiling this responsibility, then they are not fulfilling their purpose". Сега го питам същия въпрос и вече отговаря малко по-философски и не ни изключва директно. Въпрос на време е да ни редуцират. Надявам се все пак да го направят по някакъв подбор, а не рандом. Но все пак, дори прост човек вижда, че така не може да продължим.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.