Translate

Между Чука и Наковалнята


Чукът на Бога е Небето, а Наковалнята е Преизподнята? 

Започна ли битката, поредната от тях? Нещо става из небесата, което не позволяват да видим. "Самолети" разпръскват прах и облаци, болести и неразположение. Ето и разсъдъкът ни е замъглен, а зрението - отслабено, за да не виждаме. 

От небето масово падат така наречените спътници, които са просто балони с лъчеви оръжия за контроли терор по тях. За да не видим как падат, ги взривяват. Но истината с ракети се не поразява. 

Истината, че "спътниците на Мъск" са балони, летящи на 450-500км. над повърхността, тероризирайки всяка страна, народ. Но те вече горят, падат. 


Кои са тези с плазмените дирижабли горе? Приятел или враг? Елитите ни си биха шута от това място преди 2-3 години. Къде избягаха? Твърди се, че си построиха огромни подземни комплекси, докато нас на повърхността кучета ни яли, докато текат мерките по депопулация на изключително малоумната хуманоидна раса. 

Нова Зеландия, една депопулязирана страна, с автократичен, фашистки режим. Страната с красива природа и най-актуалният бизнес, бизнес с бункери и подземни градове, ето материал на CNN за това

Бидейки планинска страна, с потресаваща природа, там земетресенията не са особено популярни, доскоро...

Но както виждате, всичко вече не е така. Въобще не е така! Цял свят се тресе от подземни войни. 

Туркия е страната на подземните градове, всичко отдолу са стари зали, тунели, палати. Най-малкият от тях, този в Кападокия е оставен за туристите. Вероятно там, в много по-големите градове са се окопали елитите? И може би нещо им се случва, за последно?

Война между Небе и Земя е имало и преди. И са оцелели нашите деди точно в подземните градове из Балканите, Кавказ и Мала Азия. Затова тук е нещо като люлката на цивилизацията, но и остатъци от старата долна аристокрация, хазарите вероятно. 

От сеизмичната карта на света, ако може да ѝ се вярва, се вижда, че само Русия и Африка са имунизирани от... земетресения в момента. 

Дали тази карта, на подземните "мирни ядрени взривове" в СССР за периода 1968-та до разпада на СССР, не обяснява това? Съветските "другари" далновидно сами са си направили чистката някога. А това е официален материал за това. 

Докато през Тракия, от Гърция в момента се прехвърлят нечувано количество танкове, за плашене на гаргите, вижте още през втората световна война какви подземни танкове е имало и колко всичко е секретно и в момента. А Зеленски намекна за руски "подводници" в континенталната част. Бил се бил нашмъркал, може и затова да се е издал. 

Има ли сили човека да се изправи срещу силите на Небето и под Земята? Каква битка всъщност тече в Украѝна, за какво се мобилизират огромни армии? Тепърва ще видим за какво служат и арктическите войски, и антарктическите. 

Бъдете здрави, не мрете от глупост, живеем в епични времена.



Коментари

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.