Translate

Natto - защитната стена сред вълни от зарази и плесени

 

Натто-лакто е нещото и срещи гъби, и срещу антракс и всякакви кожни проблеми, инвазии, аномалии, дерматити, лишеи.

Защото сенната пръчица (Bacillus subtilis), бидейки истински богатир в света на почвените спори, от всякога е в остър конфликт с гъби, лишеи, плесени, антракс бацила (Bacillus anthracis). И отлично се справя със своята жестока борба. Толкова отлично, че никой не може да доминира в света на сенната пръчица, иначе светът ни да се бе разпаднал. Да благодарим на Създателя, че  Bacillus subtilis, е на наша страна, а не срещу нас.
Въпреки, че натто бактерия има в повечето ми неща, тук са най-концентрирани и шлифовани, във вече над 20-та генерация на този мехлем.
Идеален е и за биологична маска, нанася се по вътрешната част на носа и се диша през носа, така всички патогени, гъби, графени полепват по биофилма от натто и се неутрализират.

Няма да ви давам рецепти, защото вече сме под надзора на мощните ИИ, на различни фракции. Фракции, които така ще се наиграят с тези ИИ, че нищо няма да може да ги спаси. Но ше ви предложа фотографии на процеси и съставки. Параметри и каква цел е вкарана, постигната.

От ключово значение за този мехлем и концепция е да се ползва и натто сапунът, който със своите смоли, кристал виолет, меласа и ултра активирано натто е чудо на хигиената и предпазният биофилм. Явява се крем сапун, с натто защитен остатъчен слой. 

При наличие на компетенция и начин да докажете, че сте от нашите хора, може да поръчате на biohack@abv.bg.



Коментари

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.