Translate

Мандрагора вещер-in мехлем

Мандрагориан е най-силната ми вариация на вещер мехлем в момента. Основна съставка е маслен извлек от мандрагора, помощна биохимия са кристал виолет C25N3H30Cl (пиоктанин) и брилиантово зелено C27H34N2O4S, които две лечебни багрила определят цвета и голяма част от лечебните, редукционни, анти-окислителни свойства. 

Мандрагора е една от най-мистериозните билки (корени), описана и от Шекспир, участваща даже във филми. Вълшебният корен е и лек, и отрова. Най-добрата му форма за лечение е през кожата, кожата сама си определя колко от него да допусне. 

Мандрагора е голямата сестра на лудо биле, на беладона. Двете се ползват в комбинация за прословутата вещерска мас. В този вариант също има беладона, като допълнение на мандрагората. Има и множество други билки, корени, смоли, соли, DMSO, терпентин, меласа. А живата съставка са натто бактериите Bacillus subtilis. 

За да се получи добър лечебен мехлем, извличането и ферментацията протичат около два месеца с периодично загряване на водна баня.

Основни масла са ший, кокос и зехтин. Вискозитетните им разлики се изглаждат чрез слънчогледов лецитин, DMSO и терпентиновото масло. 

Сред интересните лечебни ефекти от този мощен вещер мехлем са:

  • Отвяване в други измерения и разно настроение
  • Притъпява сънните прожекции
  • Сваля уруки и проклятия
  • Осигурява непоносимост към алкохола, понякога и към храна 
  • Изглажда бръчиците по лицето, защото отпуска микромоторната мускулатура
  • Притъпява болка от удари и изгаряния, поправя следи и белези от рани и изгаряния

Видео за мандрагориан мехлема:



Коментари