Translate

Натто Блатто мехлем и концепция за защитен и лечебен биофилм


Натто лечебният мехлем бе един от първите ферменто кремове с лечебна цел, които реализирах преди повече от 6 години. далеч преди да дойдат годините на мракобесие, медицински лъжи и отрова във вид на ваксина. 

Натто лечебното мазило бива в два варианта, Натто Лакто (с млечно-кисели бактерии, вложено цедено соево или фъстъчено кисело мляко) и Натто Блатто (със заквасена глина, почви, соли и пепел). 

Това не са само два варианта, а десетки, ако не и повече комбинации, в които постоянно има подобрения. Нови алкалоиди, включително забранени от официалната престъпна медицина и вещерски според старите разбирания, като мандрагора и беладона, тютюн и коноп. Под вещерски се има предвид, правени от вещ човек. За съжаление, само аз съм такъв, и това не ми носи удоволствие, а отдавна искам и чираци и да не ме натоварват стотици човеци, с постоянни очаквания.   

Заигравката с вещерските алкалоиди е опасна, няма да ви давам рецепти, а и никога не ги творя нещата по рецепти, дори само защото имам десетки заготовки, и всеки път е различно. Обща е само "вонята" на заквасено масло от сенна пръчица, даже ароматът на блатната смес се губи. 

Има смоли, тамяни, соли, няколко вида масла, изравнени като вискозитет със слънчогледов лецитин, DMSO и фин боров терпентин. Има глини, захари, включително олигозахариди, мед и меласа. Няколко стотин билки и корени във вид на маслени, водни и спиртни извлеци. Древна биохимия и алхимия във вид на сребро и злато в йод, някога метиленово синьо, друг път - кристал виолет (пиоктанин). Сяра от чесън и лук. Самата сенна/натто пръчица (Bacillus subtilis), не е само този бацил, както пишат научните бацили и не е само изолат от прахче. Ползвам сено, почва и захари да я намножа. А блатната смес е много сложен шедьовър, стартиран от блатна почва, блатна луга от черно море, морска сол, компост биомаса от водните извлеци на билките ми, сайдери, монади и пепел от натурална дървесина. По-нататък в тази ухаеща на диво блато смес, мисля да завъдя и жабки. Без жаби, никоя магия не е напълно истинска.


За да не съм излишно буквословен, направих това сравнително кратки, ултра-детайлно (пуснете в 4K) видео. 

Блатната смес, е див шедьовър с ORP под -300 миливолта. Как ухае само, истинско блато, от детството, сегашните миришат на говна или на химикали, най-често и на двете, плюс медицински отрови, с които ни ръсят отгоре и пускат във ВиК. 

Предлагам тези чудеса на мои хора. Въпреки, че нещото е безценно, 60-80лв. за 25-40мл. ултра концентрирана бактериално-алхимично-алкалоидна лечебна мас. 

Обхватът на този мехлем е... антидот и лечител на всичко, въпреки че е профилиран в Lacto и в Blatto вариант. Последният е най-мощният защитник на кожата, лигавицата на носа, Lacto варианта е за по-деликатна кожа. И двата се справят с изгаряния, белези, дерматити, гъби, лишеи, рак на кожата, лъчеви поражения и няколко книги с измислени и наложени ни аномалии и поражения. Бактериалният и биохимичен филм е мощен защитник срещу патогени, гъби, йонизираща и дори нейонизираща радиация. 

Ако сте мой човек, може да с е пробвате за поръчка, biohack@abv.bg.



Коментари