Translate

Светът на СССР

В една паралелна вселена, СССР печели всички войни, налага планетарна комунистическа хегемония, но за това знаят само малцина. 

Историята е подменена, всички световни правителства са марионетъчни, подчинени на КГБ. 

СССР, тотално доминира в науката и технологиите, като към своят флаг привлича правителството на Китай, и разгръща мощна производствена база за всичко там. Официално обаче това не е зона на СССР, а на САЩ. 

Америка губи втората световна война след демонстрация на ядрено оръжие на СССР. В Америка се установява дуална политическа система и поредица марионетъчни президенти. Официалната валута в света е доларът, който е и бушон за бъдеща официална хегемония на комунизма и средство за изземване на злато, налагане на пошлост, агресия и безбожност, на хомосексуализъм и насилие към деца. 

Бидейки напълно превзета от Съветската армия още след първата контра-атака към Германия, ръководена от руският евреин-агент, Хитлер, Европа е мутирала в бюрократично-комунистическа фракция на Съветският съюз, наречена Европейски съюз.

Още през 50-те до края на 60-те години, СССР развива квантови компютри, ИИ и роботи, с които поема пълен контрол над Света, чрез мрежа от подземни тунели, комуникации, Интернет и лъчеви ретранслатори за контрол над психиката и ума. 

Климат, земетресения, вулкани се контролират от Кремъл, а в затворената зона зад Урал и в цяла Арктика са разположени закрити зони, градове, заводи, които живеят в общества, правила, социален ред, непознати на официалната част от света. 

Отвъд тези зони, всичко е Гулаг, Европа, САЩ, Африка, Близкият изток, всичко. 

Зона на СССР е и Монголия, в чиито пустини, са изпитателни полигони за но вид хуманоиди, там се отглеждат чрез клониране, азиатски работници. 

Единствената зона, която СССР не контролират е кръгът около Зона Гулаг, Антарктида. Отвъд Антарктида има и други цивилизация и раси, но реалната мощ на СССР е огромна, а милиарди човеци и не само, са държави като заложници. 

С помощта на токамаци и колайдери, на няколко пъти елитите на Кремъл рестартират реалността и потапят човеците в нов транс. Контрол над Ума, Съня и Чувствата. 

Привидно, човеците в тези условия са напълно независими и борбени, но това не е така. Всичко е под пълен контрол, и контрол на тълпата над десидентите, които се борят срещу този терор. 

В действителност физически контрол няма, всеки е маркиран от раждането си, спътникови системи и локални радари сканират съня, любовта, думите и мислите на всеки, и всяка нощ ги поправят. 

СССР въвеждат системите Слънце и Луна, каквито преди е нямало. Организират и климата, и сезоните, прожекцията на Купола. Всичко е под пълен контрол, защото по цял Гулаг свят децата се програмират от училище да вярват, че живеят върху въртящо се Кълбо, препускащо само сред мрака на вселената. По този начин концлагеристите са убедени, че са сами в своя лагер и навън няма нищо. Убедени са, че могат да ходят навсякъде, а туризмът им с ниско-технологични аеропплани е част от Плана за дезинформация.   

Периодично хората се събуждат от Съня, борят се. Причина за което са и различните фракции в СССР, които водят свои войни за влияние. 

Често елитите на СССР отвъд Урал и на континенти, закрити за лагеристите, се бунтуват, защото сами се чувстват затворници, в своето безкласово и безимотно, охолно общество. Тогава те биват утилизирани. Някои от тези вътрешни дисиденти, бягат в зоните на Гулаг и умело се укриват сред туземците. Някои елити на СССР са се измъкнали отвъд Вала Антарктида и са организирали фракции и опълчения, за спасение на Средната Земя.

Как съществува СССР? За да има зло, трябва да има добро, за да има утопия, трябва да съществува анти-утопия, за да има технологична цивилизация, трябва да има ниско-технологична такава. За да има гении, трябват идиоти.

Но всяка утопия се изражда в антиутопия, и обратното, има цикличности, възходи и падения, светло бъдеще и мрачно правосъдие.



Коментари

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.