Translate

Войната на паралелните Светове


В един паралелен на нашият свят, почти идентични с нас хуманоиди са се вкопчили в люта битка с Кукловодите си. Почти идентични са, защото кукловодите им са модифицирали и осакатили телата им, отнели са им човечността и да ги наказали със смъртност.  

Гледали сте "Денят на независимостта"? Е, там не е така, друго е. Всички правителства са в единен, общ глобален Юмрук и действат като за последно. Разбира се, населението на тази паралелна Земя се държи в неведение за Войната по Въздух, Вода, Под Земя и в Ефир. 

Измислени са икономически, социални, медицински, хранителни, междудържавни проблеми, които да отвличат вниманието на народите. Защото, ако се разчуе, ако се разбере че са във Война, паниката мигновено би сложила край на всякакъв шанс за Победа. 

В този Свят, хуманоидите населяват руините на стотици раси преди тях, водили същата Война, но загубили я катастрофално. 

Всичко бе планирано, 200 години преди тази битка, от оцелели от предишната. Тотална изостаналост на цивилизацията, изкопаеми горива, трагична и дезинформационан наука, воюващи страни и кланове, мафия, престъпност, похот, наркотици, алкохолизъм, диктатура. 

Расата на кукловодите владее този терен от... от почти Всякога. И си отглежда тук дивеч за забавление. Нещо като Пришълецът и Хищникът. Но този път, Оцелелите от предни битки знаят, че видимо няма как да мерят технологични сили с Кукловодите, невероятно велики Цивилизации не са успели в това, превръщайки тези земи в пясък и стъкло. 

Планът бе друг, всичко тайно, под повърхността, под прикритие на садизъм, болка, сатанизъм. И в съюз с други, отвъд-резерватни раси. 

Откъде идват Пришълците? Няма Космос, това е лъжа, която е част от Плана. идват от много далечни земи, от други проекции на реалността и от пространство, в което няма време. Други цивилизации по тези земи почти са достигали това ниво, но са били попилявани малко преди да достигнат нивото на Кукловодите. 

Това е свят на планирана дезинформация и режисирано изглупяване... за да се получи време за подмолно Величие. Кукловодите не биха отишли на Лов за беззащитни овце. Отлагане, отлагане...

До момента, в който Пришълците не им писне от ялов дивеч и не предприемат свой план за селекция на нови Дракони, Демони, Великани, Титани, Минотаври, Ангели. 

Време бе получено, стари артефакти от предишни битки, повалени Хищници, техни технологии, тукашни Открития. Закрити, тайни бойни зони в Африка, Гренландия, Австралия и Урал.

Успехът в тази война е да показваш овце, докато отгледаш бойни овни.

Този свят, стана нарицателно за свят на Лъжата. За охолни елити и малоумно простолюдие. Всичко бе достоверно, до момента на Зачистване, в който зачистени бяха отрядите на Кукловодите. 

Затишие преди бурята на Войната. Бойни кръстосвачи патрулират скритото от хуманоидите небе. Мощни тътени на подземни съоръжения изкарват древни технологии и Кораби майки. 

В този паралелен свят, човекът се готви за Последната битка. Последната за неговите Господари. 

Най-силното оръжие този път са не роботите, а нано-роботите, които анихилират бойните аватари на Нашественика, разчитат му квантовият код и се телепортират в земите му за обитание. Интелект, който не е изкуствен, а квантово-биологичен, е основата на тази контра-атака за анихилация на ядрото на Злото.   



Коментари

  1. Пред такъв анализ съм твърде малка, за да кажа нещо различно от БЛАГОДАРЯ!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.