Translate

Ямболеново Синьо - Тракийският Териак

Ямболеново синьо е вдъхновено от родният ми край. Това е антидот, еликсир. Комбинира билки и алкалоиди за защита на тялото от бойни отровни вещества (БОВ), с които ни третират по небе и вода, които се натрупват в растенията, в почвата, във водите, в телата ни. 

В Ямболеново синьо е включена концепцията Териак, универсалният билков, метален, минерален антидот, идващ от древността, и то от близката "древност". А както знаем, в близката древност е имало същите отрови, радиация, химически и електромагнитни войни. Твърди се, че елитите още го ползват, и струва луди пари, ако парите хартиени въобще може да се каже че имат стойност различна, от това някой безсмислено да ги губи времето за да ги получи.

Основни съставки в Ямболеново синьо срещу БОВ са метиленово синьо и атропин (чрез извлек от корен от домати). Кориандъра в комбинация с други билки, корени и малко сребро, разтворено в йод, е чистач и извеждач на токсините. 

Други откъси от цензурирани знания съм събрал в този слайд за териака, част от мои лекции и обучения. Териакът е предназначен и като антидот срещу ухапвания от животни, насекоми, а това е толкова актуално сега, в период на кърлежи, комари, мухи, пчели, акари и други твари, създадени в бойни биологични лаборатории. 

В Ямболеново синьо има солидна доза антидоти срещу токсини от инсекти и паразити. Два вида пелин - основно сладък, но и абсентният бял пелин, също и зелен орех извлек, канела и карамфил, които убиват дори яйцата на паразитите в тялото ни. Тютюнът в умерена доза също е мощен чистач и убиец на гъби и паразити. Бидейки от един род, тютюн и корен от домат са отлични и БОВ антидоти и пазители на тялото от паразити. Тютюн без роза не може, има много роза, това си е ямболски еликсир. Етеричните масла на розата извлечени в спирт също имат много мощни чистителни свойства.

Метиленовото синьо е сред най-ефектните чистачи на инсекто-отрови в тялото ни, официално лекарство от край време е срещу малария, нилска треска, коронавируси, лаймска болест. Давайте малко МС и на животните у дома, за да бъдат здрави. МС открай време е официални ветеринарно лечебно средство за риби и птици, без него очите им, люспи, тяло, гъбясват и те ослепяват. 


Което важи и за нас, затова този мощен еликсир за очи с МС и лозов сок, билки, ферменти, соли, поправя бързо зрението на човека, което е атакувано чрез БОВ, вода и ЕМ вълни. 

В Ямболеново синьо има мощен Анти-Хепатит (защитава и чисти бъбреци и черен дроб) комплекс от билки, които се допълват от останалият микс и му допълват силата. Също има и анти-пневмонитен микс (Анти-Ангин), за който може да проверите в други материали тук, в блога. 

Новият момент в тази вариация на Ямболеново синьо е анти-раковата му насоченост, засилването на анти-гъбната композиция, също и анти-пестицидната насоченост. Във Фейсбук и Телеграм, както и в други материали тук, споделям в какво се състои тя. 

Някои нови акценти са наличието на левурда, цвекло и червена детелина, червена хвойна, шипка, корен от синя жлъчка, черен кимион, коприва, магданоз, ехинацея. 

Силна претенция на Ямболеново синьо е неговата анти-окислителна сила, тоест редуктор на тялото, подмладител. За тази цел е добавена мощната, ултра-билкова Монада (реджувелаци, билки, соли и глини), която участва в мощният антираков комплекс АМГ Скорпио. 

Невероятно много човеци им тежат веци (векове), от изминалите три години на лъжи, терор, пропаганда, марионетъчни правителства, ограничения и загуба на близки, от третирането с отрови и облъчването с "клетки на мобилни оператори". За да се обърне това състаряване, към Ямболеново синьо е добре да се добави и някой от трите ми подмладяващи мехлеми: Младилен, Розе Виолет, и Шок-о-Блу.

Не на последно място, магията на твореца на жив антидот се отключва и запечатва чрез графично, творческо наричане. Затова Ямболеново синьо е сред малкото неща, за които съм отделил енергия да го нарека чрез изображение и почерк, лично. 

Ако сте добри хора, или от нашето движение на синьо-червените шапки, може да се свържете за тези неща, стига наистина да вярвате в тях, така:

Email 1: biohack@abv.bg, Email 2: thinkbiom@gmail.com. Не отговарям на мейли, нито давам консултации, нито се лаская от хвалби, нямам време за това, други хора отговарят на мейлите.

Канал във Фейсбук.

Мой творчески представител в самият Ямбол. Ако сте от този район, там има бойна група, към която може да се присъедините, понякога се събират и Бургас, Хасково, Стара Загора. Бъдещето е в живите срещи, всичко останало е илюзия. 

Съхранява се на хладно, 10-18 градуса, без ЕМ излъчвания, в добра емоционална среда. Дозировката е едно към гьотере, тоест от 3 до 30 капки на ден, в зависимост от отровите отгоре и около нас. Може да се разтвори във вода, но само чиста, най-добре дестилирана, също и в чай. най-добре е в соево кисело мляко или жива напитка (сайдер, реджувелак, лакто-лимонада, комбуча).

Представлява универсален, широк спектър антидот, за по-специализиране, питайте, има. Може да го тествате с махало, карти Таро или най-добре с клечка кибрит, да вътре има мощно спиртно съдържание.   

Освен за пиене, е мощен дезинфектант на кожа, рани. Отличен и за инхалации. Не слагайте в очите, алкохолът люти.



Коментари