Translate

Крахът на парите - проекция на миналото на България в бъдещето на света

Това вече е било. През 1997-ма, в България. Натрупал си пари за апартамент, следващата седмица се оказва, че с тези пари може да си купиш единствено касетофон. Всички бяха толкова заети да си вложат парите за касетофон или каквото и да било, че никой не протестира, даже мнозинството с облекчение прие факта, че всички стават еднакво бедни, с еднакви касетофони. Елитът знаеше за този План и си вложи парите във валута, имоти, злато, тегли скъпи кредити и ги върна евтино.

Този план е проверен и работи, пълен рестарт на финансовата система и запазване на елитите, унищожаване на средната класа. Средствата от средната класа отиват при избраните елити, които знаеха за плана.

Сега ще стане същото, не само в малка България, а в САЩ, Европа, Русия, навсякъде. Някога поне човек можеше да емигрира, в САЩ, Канада или приказна Австралия. Сега това са диктаторски, бандитски държави от които местното население бяга в страни като България или Боливия. Отвъд Антарктида ли ще емигрирате, едва ли.

Повече от всякога мнозинството няма да се противи на пълен финансов рестарт, защото няма пари, живее на кредити, кредитни аутсайдери. Постоянно чувам, как някой нямал какво да се безпокои от фалити на банки, супер инфлация или цифровизация.

Добре е хората по света да се замислят и проучат какво стана с България, след този финансов апокалипсис. Една прилична страна с нелоша индустрия, земеделие, спорт, армия, образование, медицина, наука, качествена храна. Страна на нивото на Беларус, която сега е по-зле и от средноразвита държава в Африка. Белите хора отказаха да се размножават, размножиха се циганите и идиотите. Същото сега става в САЩ, развитата част на ЕС и навсякъде, където има цивилизация.

След финансовият апокалипсис последва икономически, институционален, натам социален, морален, всякакъв. Галопиращата инфлация породи галопираща корупция, мафия, тотално унищожение на земеделие, индустрия, енергетика, наука, всичко.

Влязохме и в НАТО, и в Европейският съюз, по-добре не стана, освен за елитите, които осигуриха и реализираха плана на държавен фалит и отказ от държавен суверинитет. Станахме марионетка и на Москва, и на Вашингтон, и на Брюксел. Масова имиграция на читавото население, криминализация на бизнеса, деморализация и тотално изглупяване на всички поколения, от отчаяните възрастни до оставените на автопилот деца.

След този финансов рестарт, реализиран от Сорос и компания, или който и да е там кукловод, тази страна рухна и не се възстанови. Последваха средства от европейските фондове, които финансираха чуждестранния легион на националната мафия. Криминална диктатура, служби, полиция, данъчни, администрация, които служеха на чужди интереси.

След девалвацията на националната валута, бе въведена дойче марката и станахме територия на Дойче Банк, и сега е така, един лев е точно една марка, а една марка е 1,95583 евро, което значи че еврото всъщност е мутирала германска марка.

25 години по-късно и Западът, и марката вървят по същият път, който отработиха в България.

На практика в момента ЕС и САЩ са с 250% инфлация, но това не е дъното. Когато се стигне дъното, на бял кон ще дойде Тръмп и приятели от всякъде и ще ни донесат цифровият минимум, с който да можем да живеем. Ще ни опростят дългове, ще ни осигурят храна и послон. С белите танкове на ООН.

Натам обаче ще ни кажат, че всяка доброта си има цена. Трябва да се дезинфикцираме, лекуваме с безплатни игли, или навън, в токсичният от радиация и химтрейлс резерват за неваксинирани.

За да дойдат спасителите, първо трябва да са налични лошите, корумпирани, неадекватни управници. Огледайте се, по цял свят всички са такива, и по калъп. Маркон, Трюдо, Байдън, всеки. И Путин, Лукашенко, никой не е по-различен. Те са един отбор, отборът на слабите и виновни лидери, които ще доведат до фалит цялата световна икономика, за да дойдат Спасителите.

Ще се окаже че лошите лидери са виновни за мерките, маските, инфлацията, колапса на икономиката, войните. И хоп, Спасение.

И не, не може да протестираш, че си имал имоти, земи, спестявания, бизнес. Идва светлото бъдеще, комунизмът. И да, комунизмът в Русия, мутирала в СССР дойде по подобен начин, разкулачване, изземване на имоти, на злато, след това купони, глад, две войни, нещо като прогрес и КГБ, което бди всички да са доволни.

Всички са в един отбор, и винаги са били. Също както полицията и организираната престъпност се обучават в еднакви полицейски академии, така комунисти, демократи, републиканци, зелени партии, националистически формации са селектирани и охранени от един център за световна диктатура и хегемония.

От нас ли какво зависи? Вече нищо, след като сменихме парите с банкови карти, свободата да партнираш на живо с човека със смартфона, пазаруването на храна от магазина с маска, пътуването на курорт след игла и сертификат, значи от нас нищо не зависи.

Чувам съвети да бягам на село, да се въоръжа с нелегално оръжие. Е, и? На село, в гората си най-добра мишена за роботи и дрони, а всеки огнестрелен изстрел се засича от десетки спътници чрез термокамери и технологии, които ние, необразованите пигмеи не знаем. Вероятно могат да ни спрат и сърцето просто чрез сигнал към графена в кръвта ни. Ние сме нищо, глупави роби, които воюват едни с други за трохите на цял парк с лакомства. И не, няма да се обединим и организираме революция, това се случва само по книги и филми.

И тази цивилизация, ще бъде рестартирана, когато престане да забавлява наблюдаващите ни. Кулминацията на забавленията винаги е накрая, глад за фекалии и червеи, насилие, убийства, канибализъм, сексуални извращения, масови самоубийства, клади, гилотини.



Коментари