Translate

Лекарите - убийци от страх и садизъм

Най-много убийства се извършват не от войници, банди, мафии, наемни убийци, а от лекари. Каква ирония на шибаната съдба е, че лекарят, което призвание е подигравка с близкото му по звучение, лечител е станал масов, наемен убиец. 

Рак не съществува, това не е болест, а инвазия на химикали, радиация и плесени. Но лекарите убиват лесните за лечение химаноиди и хора, чрез официалните касапски процедури, чрез терапии. Нещо повече, чрез садистични терапии каквито са радиационната лъчетерапия и токсичната химиотерапия. Да гният във вечни мъки дано, тези садисти. 

Защо има лекари по онкологични заболявания, като всичките им лечения приключват с мъчителна и бърза смърт? Единствените спасили се от рак са, тези отказали да бъдат лекувани от тези престъпници. 

Наемни убийци са, на същите поръчители, които ни тровят с бойни отровни вещества, токсични храни и радиация отвсякъде. Същите поръчители вкараха цялата, до последният човек медицинска, политическа, религиозна и всякаква върхушка в друга схема за масови убийства, тази с ваксините. 

Каква Хипократова клетва, какви бабини девитини? Това са изпечени убийци, които с години, убиват хора, труп след труп, парчета месо, след парчета месо. 

Проверете ги! Дайте им средство да лекуват и те ще се изплашат, колкото и да са уж читави и морални. А средства срещу рак има много, от диета, през билки, през официалната фото-терапия с метиленово синьо.   

Те предпочитат да убият човек чрез протокол, вместо да се опитат да го излекуват. И не, страхът не е никакво извинение. Възмездието никому не прощава. 

За последните три години, особено след бума на рак след ваксина, разпространих множество научни материали, вижте целият ми канал, за лечението на рак. Не алтернативно, а официално и ефективно лечение, базирано на най-нови научни изследвания, публикации, експериментални лечения. 

Намериха се двама-трима, лекари, медицински сестри, които проявиха първоначален ентусиазъм. Но после бяха нокаутирани от страха си. Предпочетоха да гледат как умират хората в мъки, вместо да се опитат, да се борят да ги спасят. И това им било призвание ли? Моето призвание е да призова вселенската справедливост да ги тръшне чумата, и всякак да бъдат анихилирани, и телесно, и ако случайно някой от тази сган има душа. 

От лекари помощ не чакайте, нито дори от такива като мен. Помагал съм доста за да знам, че няма смисъл, нито полза. Но ви предлагам нещо по-ценно, спасяването на себе си и на любимите си близки, което е във вашите ръце. Ето, тук съм ви осигурил канал, показал съм доколкото е редно и безопасно за самият канал концепции, наука. Ако сте тъпи, ще търсите сините ампули, които ги изтеглиха, ако сте мотивирани и разумни, сами ще ги реализирате. 

Имам едно важно правило, с болни не общувам, нито позволявам на близките си. Тези, любящите своите болни, четат, образоват се, питат, поръчват дори. 

Загубих някога, а и наскоро немалко хора, защото тяхната близка сган, която уж ги обича, ги вкара в болницата и съдейства за убийството им с терапии, "лечения". И те да бъдат проклети, и същата съдба да ги сполети. 

Хайде, готов съм да обучавам и подготвям тези, които уж имат призвание да спасяват. И аман от курви и педали, спасяващи уж котки и кучета. Те и тях не могат да лекуват, тровят ги с токсичната си самота, с тоталната си кулинарна некадърност. 

Бил съм аз ли лошия? Вече втора година не го чувам това. Защото, злото така вилнее вече по света, че само дивостта и яростта благородна на такива като мен могат да бъдат последна преграда да бъдете разкъсани, страхливи боклуци, с боклуци. 



Коментари