Translate

Десет табута за Живота, Човека, Земята и всичко останало


Предполага се да сме свободни създания, човеци и да можем да говорим и мислим, каквото ни е на душата. Само, че не е така, или поне нищо не е безплатно, а свободата е робство. Във фейсбук, ютуб, туитер, всичките тези илюзорни социални мрежи са спуснати мрак и цензура. Нямаш право да говориш истини за ваксините, за половете, за човека, историята, което значи Истината е около тях. Съдебните системи за терор са създадени с цел цензура и защита на официалната дезинформация. Който пък намира вратички да осветява Истините, бива елиминиран при съмнителни обстоятелства.

От 4-5 години живеем в нови Времена, в края на Мрака, сред светлините на Истината. Най-тъмно е преди зазоряване, а вече се развиделява.

Кои са табу темите, къде е фокусът на цензурата?

  1. Технологиите! Старият свят е бил много по-технологичен, магичен, а енергия има навсякъде. Да плащаме за ток е остра форма на идиотия. Също и за вода и каквото и да било. Умишлено се укриват множество технологии за един по-светъл и много по-добър свят. Технологии за енергия, пътуване, лечение, съзидание, строителство.
  2. Биологичната енергия! Тя струи навсякъде около нас, автентичните създания и човеци я излъчват, клонингите и фалшивите биороботи я изсмукват. За да я видим тази енергия, ни трябва епифизата, третото око и други сензори да работят, но те са увредени още от родилният дом, натам с лекарства, ваксини, лъчеви технологии, храни, пестициди, химтрейлс. Комискисте не са лъжа, в тях са показани възможностите оригинални на човешкият аватар, наречен тяло. 
  3. Космосът и земните кълбета! Това което наричат космос, звезди, галактики, черни дупки е нагла, тотална лъжа. Космос няма, в този вид, в който го описват, никой не е излизал в него, дори до луната не са ходили, защото тя не е това, което ни лъжат от учебниците за идиотозъм и от зомбовизора. Нито слънцето е огнена топка. Земята не е сферична, а плоскост (Plane(t) - плоскост), под сферичен похлупак, както вярно споделят всички религии, библии, евангелия. И не се върти земята, а похлупака с илюзии, програматора на енергии, вземете се запишете на курс по нощна фотография. Цялата космология е лъжа, включително слънчева система, гравитация, лунни затъмнения и фази... като стана въпрос за луната, това е програматор, бойната звезда от "Междузвездни войни". Според религиите, е светило заедно със слънцето, и наистина има своя светлина, свой спектър. НАСА и Роскосмос са циркаджийски организации, чиито клоуни правят официално номер на 450 км. над нас, но всъщност във филмови студиа и подводни станции. Всичките спътници са аеростати с хелий, който показаха скоро препипетиите с "китайските" балони.
  4. Географията, през девет земи, в десетата! Отвъд охраняваният леден вал, наречен Антарктида, има други земи, континенти, раси. Затова никой не лети над това място, ако тръгнеш да навлизаш там, снайперисти и специални части от поне 10 държави ще те застрелят, но няма да те допуснат да избагяш от затвора на Средната земя. Много е вероятно управляващите този затвор да са същества отвъд Вала.
  5. Историята, историята! Тя е много по-късна, на има някъде 300-400 години, с поне един потоп, ядрен катаклизъм помежду тези няколко века. Доказателство за което са едва 200-годишните гори в света ни и пепелищата на старите гори, както и че всички по-стари сгради, църкви, библиотеки са вкопани в земята на 10-50 метра. Преди това е имало друг вид човеци, които не сме ние, пигмеите. Виждаме техни стари, огромни и недостижими за нас сгради, от един и същ тип по цял познат ни свят. Пирамиди, колизеуми, арки, сенати, библиотеки, храмове... това за никакви пари, никой днес не може да го построи с всичките багери, кранове, булдозери на света. Та ние вече покрив на къща не можем да поправим.
  6. Люлка на историята е черноморският регион. Сред ключовите две страни на новата човекоидна цивилизация, с одухотворени хуманоиди са Романия и Македония, които сега са доведени до просешка тояга и са включени в състава на чужди, измислени страни. Романия е страната под Страта Планина, Тракия, Родопи, Цариград. По тези земи се е ковала силата на човека и неговата духовност. Има спомени за два велики цара, Исус Христос и Александър Македонски, също и за Соломон/Симеон/Сюлейман. Навсякъде другаде историята е изфабрикувана, оригиналните страни са представени като окупатори и изостанали, а новите тероризатори, бандити и пирати, конкистадори и други убийци са представени като прогресивни и справедливи носители на цивилизация и ред. В момента старите територии на Тартария се обединяват в единен фронт, към тях сме и ние Романо-Македония (Румелия, истинска Римска Империя).
  7. Всички религии са лъжа, базирана на стара, и много изопачена история от сътворението на пигмей-човека от старите раси. Богородица, Изида са генетични инженери от старите, 5-12 метрови хуманоиди, които наричаме богове и титани. Новите религиозни празници са монтирани върху някогашни благодарности към старите раси, които са ни помагали, учили, дундуркали като Богородица, малкият ни цар Исус. Великден е пролетното равноденствие, православните го тълкуваме по-правилно, сатанистите клонинги, възхваляват не слънчевата му фаза, а лунната. И Коледа е друго, зимно слънцестоене, също и всички "религиозни" празници. Когато няма какво религиозно да ни излъжат, монтират някой национален празник, с малоумна патриотичност, например по време на есенното равноденствие. 
  8. Наука, медицина, фармация, козметика - всичко това е лъжа. Всичките им титли, одеания, ритуали на професори, академици, нобелови лауреати са масоно-илюминатски извращения. Науката е форма за дезинформация и опит за достоверна пропаганда и хитроумно представяне на черното като бяло, на зверското като човешко, на отровите като лекарства, на биологичната война като научен мир.
  9. Адам и Ева! Да се говори за полова разлика вече е табу. Защото това са две разединени части на общ ментален, духовен, боен аватар за защита, анализ, размножаване. В момента се рекламират какви ли не простотии и педерастии, само и само този единен център за любов и съзидание да не е разкрие в пълният си блясък. Не е никаква тайна, че първо изгаряйки вещиците, после превръщайки слабите телесно женски аватари в курви, ебаха мамата на защитните и размножителните ни възможности, също и на интелектуалните и познавателните. Без обединено мъжко и женско начало, всички сме слаби, сакати, неадекватни. В мъжа е силата на духа, яростта, борбеността, аналитичният интелект, в жената е магията, любовта, интуицията, съзидателността. 
  10. Човек и раси. Произходът на човека, смисълът на живота му, възможностите на тяло и дух за засекретени, укривани, а който ги разгласява, бива убиван. Като стана въпрос за убийства, истинският човек не може да бъде убит, той има вечна душа, а вече как нулират спомените на тази душа е само по себе си тема табу. Има автентични хора и клонирани хуманоиди, с празен поглен и без възможности за съзидаване, творчество, любов, сияние на аурата. Това не може да бъде скрито, очеиозбодно е. Някои раси етноси са почти изцяло автентично човешки, други са си тотален клонинг. Над 90% от хуманоидната популация по света са или клонинги, или частични хибриди, те са ялови откъм духовност, творчество и не се явяват генератори на жизнена енергия. В някои аристократични кланове има запазен генът на предните раси, но атрофиралата им душа е погубила цялата човечност в тях. Връзката между тяло и дух не е на телесно ниво, нито на родово, нито се предава по благородническа линия. Във Вселена на хаоса и съзиданието, в това се намираме.

Това е. Ако има какво да допълните, има много начин да докажете че сте човек, а не клонинг. Човекът може да мисли, анализира и твори. Човекът не дава чужди линкове, не цитира, той е генератор на нови, уникални знания, той е съзидател.



Коментари