Translate

Изпитание за човечност

Лъжите събраха критична маса и експлодираха! Covid няма и никога е нямало. Който се е самоубил с ваксина, самоубил се е, съучастници му бяха всички с PCR тестове, сертификати и идиотски маски. 

Би трябвало да има заря и фанфари, всички да са радостни, не е така. Медиите мълчат като путки, в каквито само такива работят. Институции, политици, комисии, министерства, нобелови лауреати и те мълчат, защото са главни участници в това нечувано в известната ни човешка история престъпление. 

Милиони гушнаха букета след ваксините, на милиарди им предстои да умрат в страшни или страшни за близките им мъки. Инфаркти, миокардит, болести на кръвта, деменция, инвалидност. 

Тези над 21 години да речем, че са взели сами решението да се самоубият след лъжа по зомбовизора. Но децата? А възрастните, които не четат интернет, но вярваха в науката и в будните млади? Тях за какво убихте, а? 

Сега всички масконосци ги се срам, убеден съм, че догодина ще отрекат напълно, че някога са сложили маска. Оцелелите от плацебо ваксините идиоти и те ще "забравят" в какъв цирк на терора участваха, гласувайки с маска, ваксина и страх за шибаната си кариера или поредният лайнян курорт. 

Догодина? А дали ще има такова нещо? Съмнително е, същите кретени с маските, сега гласуват с безкасово плащане и купони в супермаркета за тотален контрол. 

Covid бе електромагнитна и химическа атака, от "5G клетки", "спътници", аероплани с токсични аерозоли, долнопробна, заразена храна и мракобесие спрямо питейната вода. Логични бяха всички аномалии с дишане и обоняние, задух, сънища, паник атаки. Описвал съм в мои материали защо е логично, откъде идва и кои са антидотите. 

Тепърва ще дойдат истински болести, и гъбични, и патогенни и прионови. Да не говорим за истинският СПИН, синдромът на счупеният имунитет, когато някоя заразена твар има интимности с някой полу-здрав. 

Ще настъпи хаос, омраза, каквато имаше преди от ваксинираният (жигосаният) добитък спрямо останалите, пожелали свобода и борба за правата си. 

Лесно ми е да ви прокълна, всичките ваксинирани и да очаквам със задоволство всеки ден да пълните новинарските хроники. Не ваксинираните идиоти само се усмихват доволно, когато някой колабира, пукне, хвърли топа. Голяма част от не ваксинираните глупаци са живи и здрави защото са чели материали от моите или подобни на тях, защото ви сбирах нелегално, обучавах, пропагандирах, изписах повече текст от Толстой, Ленин, Шекспир, Тери Пратчет и Омир взети заедно. 

Сега е лесно да се каже, нека умират, сами са си виновни. Такъв вид поведение е жалко, по-жалко от това пропагандираш ваксини от страх дори.

Не, моята Борба не е като на идиотите, да мразят или да обичат. Аз съм Водолей, не мразя, не обичам, всички сте част от експеримент, дали мой или чужд. Моят експеримент показа, че антидотите ми се справят отлично с поражения от ваксини, също и с поражения от тумори, приони, гъби. 

През 2017-та започнах с базови неща, 2019-та бе скок преди да ни изръсят Лъжата. Постоянно надграждах знания и запаси за алкалоиди, биохимия, ферментация, соли, лъчеви терапии и активации.    

Борбата не свършва, тя тепърва започва. Защото идват времена на време разделно, на омраза, на реванш. Колкото повече се спасят от лудостта, толкова повече силата ще е на наша страна. 

Убеден съм, че и на ваксинирани може да им се почисти кръвта, всички имаме в някаква степен от същата зараза. Може и сърцетупа да се поправи, и паразитите в телата им да се избият. 

А дали това, сега, не е изпитание за човечност и съпричастност? 

Приготвил съм ТЕЗИ НЕЩА, не само за превенция на тези с чиста кръв, но и за помощ към останалите. Не са магия, не са достатъчно мощни и вълшебни, но се доближават най-много от всичко, което има. И не, не са безплатни, защото само аз си знам колко време и жертви ми отнема. Безплатни са ваксините. 

Според мнозина, съм краен, нечовечен, дори лош. Времето отсъди, правият бях аз, другите грешаха. И който повярва в моята правота, сега е жив и здрав, много хора всеки ден ми благодарят, други пращат армагани, билки, ракия, кой каквото има.



Коментари