Translate

Планетарната храчлица

Храчлицата, която ни сполетя, не е вирусна (вируси няма*), нито биологична. Вече не и чист химически пневмонит от бойните отровни вещества които разпрашават над нас, осигуряват ги във водата и храната ни. 

* Всъщност вирусът е нещо, на енергийно ниво, удрящо в антенният ни компонент, наречен ДНК. Удрящо от други антени, от електромагнитни пулсации, от акустични сигнали, извън зоната на чуваемост, от оптични пулсации от синтетични източници на светлина, каквито са LED диодите.

Предвид че целият свят се тресе от "северни Аврора сияния", "геоматнитни" и "соларни" бури, от "тектонични" аномалии е нормално и цялата ни енергетика да дава накъсо. 

По-чувствителните от нас, започнахме да сгъваме ламарините по-рано, някъде от 23-ти декември, винаги правят мизериите, след равноденствие. Липса на апетит, храчки, слузи, кървави храчки... и сънищата!

Сънищата са ИНДИКАТОР за електромагнитни или по-скоро торсионни влияния. Контрол над мисълта на принципа на радиото, отдавна е усвоен в СССР и успешно предаден на събратята надзиратели на фермата ни в обръча на "Антарктида". Налагането на маски, КПП-та, сертификати и токсични "ваксини" бе първи тест на глобалната система за контрол над разума. Видяхте колко много хора, започнаха да действат тотално неадекватно. 

Преди лесно избягвахме химическата обработка за контрол над разума и паметта, малко атропин от беладона, мандрагора, може и с тютюн... биохак над нервната система с метиленово синьо, и всичко е ОК, или поне е поносимо. Сега това върши малка работа...

Въпреки, че метиленът в активиран вид е най-добрият, ако не е и единствен достъпен деактиватор на графеновият оксид, който натрупва в нервната ни система, мозък и така се поема контрол над телата ни. Да, графенът е електромагнитно, акустично и оптично лесен за структуриране, материали, патенти и видеа за това има предостатъчно. 

Светкавичният РАК е точно електромагнитен бич, с помощта на графен. И да, ваксините са бъстери на този процес, мощни катализатори, но вече се разработват методи чрез храна примерно, да няма нужда от инвазивните ваксини.   

Психика, стави, изнасилени сънища, аномалии с либидото, инстинктивно влечение към алкохол и тютюн, проблем с очите... това са част от проявите на вълнова атака. 

Освен всичко това, навред цари една масова идиотизация на хуманоидни същества, които смятаме за хора. И тази идиотизация става агресивна, опасна, напълно несъвместима с каквато и да е толерантност. Бидейки потопени в екраните на смартфони и игри, в децата няма нищо човешко. 

Колкото до кашлица и храчлица, ще ви докажа само с един кратък пример и много личен опит, че това не е както онова от някога. Забравете скапаните лекарства от фармацията с отровната змия, всички синтетики имат природни оригинали от алкалоиди на растения и корени, както и някои соли и минерали. Топ билката за отхрачване е джинджифиловият кореноплод, с малко лимон, някога чудеса правеше, но вече не! Другите билки за това са: драка, волски език, пчелник, смокиня, мащерка, живовлек, корен на босилек, зеле и зелев сок, сок на лук, бял оман, борови връхчета, мента, анасон, еквалипт, копър, сладък корен... като виден знахар и алхимик, ползвам ги всичките, има ги примерно в моите Анти-Ангин спрей, но вече не действат яко. А ТУРБИРАМ и с нишадър, натурален терпентин. Самото Метиленово Синьо е мощен антислузест, гъбест агент... усещам го че по-добре върши работа. И както всичко това яко върши работа, изведнъж пускат антените на макс и се гърчим пак в храчки. Интересно за чесъна, който си е генетично съвместим с нас, белите тартарийци на автентичната земна раса... от цялата гадост с която ни пържат, се чувстваме зле от него, защото в телата ни протича мощна война.  

Много неща могат да се кажат, но нима има смисъл да ни четат и противодействат? Има си клубове на наши хора из страната, обсъждаме симптоми, помагаме си. А Телеграм е по-сигурната форма за комуникация. Пример с една наша анкета в Телеграм:

Може да бъде изображение с текстово съобщение



Коментари