Translate

Защо съставям сложни формули за антидоти и лечебни структури

Мнозина се чудят защо влагам толкова много компоненти в концепциите за антидоти и лечебни структури. Отговорът е прост – защото съм инженер по роботика и физиология, а не просто някой, който експериментира без нужните познания.

Нека взема за пример концепцията „ДЕТОКСИН“, която в момента реализирам. Може да намерите 5-те топ детоксикиращи билки, но това е само началото. За да се изведат тежките метали и шлаките от организма, трябва да се стимулира водният обмен, кръвопотока и лимфодренажа. Това изисква използването на алкалоиди и катализатори, които да подпомогнат тези процеси.

Освен това, е необходимо да се стимулират процесите на кръвообращение и уриниране, както и отделянето на пот. Това включва сложни електролитни процеси, които трябва да се поддържат в баланс. В този процес, сърцето може да бъде подложено на голямо натоварване, затова е важно да се включат сърдечни протектори и кислородни бустери, за да се поддържа неговото здраве.

Чистенето на метали може да доведе до загуба на важни минерали като желязо, магнезий и калций. Затова е необходимо да се заместят токсичните метали с чисти чрез използването на глини, соли и колоидни метални йони.

При детоксикация, нервната система и психобиомът също могат да бъдат засегнати, което изисква включването на нервотрансмитери, бактерии и пребиотици. Всичко това показва, че е необходимо комплексно решение, което включва антидоти, жива напитка, храна, сън и фототерапия.

Освен това, е важно да се избягват зловредни навици като консумация на алкохол, не-арабика кафе, ненатурални пушилни продукти, мазна хидрогенизация, и дори да се редуцира двигателната активност и да се практикуват определени дихателни техники.

Това не е просто задача за смесване на билки, а отговорна и сложна работа, която изисква много опит, познания и експерименти. Здравето на хората е на първо място, преди суетата и стремежът към лесни пари и имитация на чужди дела.

На снимката виждате проекта "Блустер", който е първият ми Детоксин, обхващащ черен дроб, бубреци, кръвопоток и сърдечна протекция. Мощна сърдечна протекция има и при проекта "Турболен", който стимулира метаболизма, сърцето, дишането, тестотерона, но трябва в тази враждебна откъм липса на енергия и кислород среда да бъде щадящ към сърдечният ритъм. Освен спиртните извлеци, се ползват и ферментирали монади с тези и допълнителни билки, корени, соли, глини и колоидни метали, които да допълнят структурата и действието на концепцията. 



Коментари