Translate

Другата реалност на брадата и на косата

Мъжката брада, женската коса и въобще окосмяването по човека в наши дни е суета. Само, че животът не е само суета, а нещо повече. Ако окосмяването по хората бе свързано със суетата, то тогава ние само с медитация бихме си оформяли прическите.
Има нещо повече, какво е то?
Мъжката брада, от това което ни е известно от историята е индикатор за мъдрост и сила. Мъжете без бради са били наричани женчовци. Затворете очи, представете си мъдър човек... той винаги има брада. Представата за Бог е с брада. За дядо Коледа дори. Великите хора, гениите са с бради.
Леонардо да Винчи
Сократ
Питагор 
Конфуций 
Менделеев 
Кирил и Методий 
Паисий Хилендарски 
Христо Ботев 

С бради са императорите, царете, князете и фараоните. Във всички времена, култури и цивилизации. Без бради са провалилите или издънили се лидери като Наполеон, Хитлер, Петър Първи. Ленин е с хилава брадичка, Сталин е само с милиционерски мустак.
Фараон
Княз Владимир
Марк Аврелий
Симеон Велики 
Духовниците, жреците на всички религии са с бради.  Представете си поп без брада, това е невъзможно, нали?
 
Най-великите воини на миналото са с бради: богатири, викинги, спартанци.
Като стана въпрос за войници и войска, в мрежата, медиите, дори официални документи има интересно изследване. Изследователска група взима за мониторинг 100 войника в горещи точки като Афганистан, сред които:
  • 25 от специалните части с брада.
  • 25 от специалните части без брада.
  • 25 от не толкова специалните части с брада.
  • 25 от не толкова специалните части без брада.
Резултатите за не много умни хора се оказват шокиращи: 
  • От 50 брадати войници, няма нито един убит или ранен.
  • За разлика от брадатите мъже, на безбрадите често им отказва оръжието и им се случват поредица нелепи инциденти.
  • При сходни мускулна маса и боен опит се оказва, че брадатите войници са психически и физически по-здрави, умствено по-развити и съобразителни в извънредни ситуации.
  • Войниците са брада са са значително по-малко склонни към умора, тези без брада не са толкова издръжливи.
Обясненията за всичко това са:
  • Брадатите мъже по-лесно се вписват сред местното население. Странно е как въоръжен до зъби американски войник се вписва добре само заради брадат си. Но... военна логика.
  • За разлика от военната логика, учените отчитат, че брадатите мъже имат повече тестотерон и по-добра ендокринна система, което според тях обяснява всичко.
 
Твърди се, че след такъв и вероятно други експерименти и статистически проучвания е взето решение да се стимулира пускането на брада в американската армия. Ако се вгледате в снимките на елитните американски части и особено на наемните частни армии, това наистина е така.
А на нас някога, в българската "армия" ни забраняваха да пускаме бради, офицерите си пускаха само смешни мустаци, с което се открояваха най-перверзните от тях. И така, гладко избръснати имахме една войска, която охраняваше само стари складове, гавреше се с новобранците и страдаше от поредица нелепи инциденти и сакатлъци.
Какво е сред най-важните неща за един мъж? Успехът сред жените!
Има много експерименти на мъже, които пускат и бръснат брадата си и изследват как влияе това на женския интерес. Резултатите са шокиращи. Дори не много красив мъж, пускайки брада става популярен като Брад(ат) Пит.
Интересен факт от миналото е, че сред най-големите унижения за жена е било подстригването на дълга коса, а за мъжете - отрязването на брадата. Чували сте за заплахата "ще ти оскубя мустака". Мъжете ги пречупват в армията чрез къса пострижка и гладко избръснато лице. Индианците са смятали врага си за победен, когато му отрежат скалпа с косата. 
Това е моят опит с брада и без. Успехът сред жените е наистина потресаващо различен. Толкова, че в брадатия период от време, не мога да намеря свободно време от тях за да напиша два реда. 
Каква е тайната на брадата, защо има толкова мистерии около нея? Защо един мъж с брада е по-привлекателен, по-умен, фокусиран, психически стабилен, талантлив?
Всички теории, които изчетох са все едно изсмукани от пръстите, те са от откровено глупави, до излишно паранормални. 
Ще ви представя моята теория, тази за бактерийно-енергийният баланс.
Брадата е енергиен щит, мощен микробен център. Тя покрива с щит и енергетика поне три енергийни центъра, от устата, до стомаха, че и по-надолу. 
Но как, защо, на какво се дължи енергията на брадата? На микроорганизмите в нея! Те са живи, живеят на повърхността на кожата, на косата, на ноктите, очите ни. И ни предпазват от всичко, подобряват негативната енергетика, защото имат своя. В много мои материали съм показвал как измервам енергетиката на бактериите. Учените пък започнаха вече да показват първите си плахи стъпки в това да признаят, че бактериите в нас са източник на голяма част от биоенергията ни, ако не е и цялата.
Брадата е вид външен заквасочник, в нея зреят полезни бактерии, които приемаме чрез устатата и чрез носа (мустаците). Убеден съм, че ако направят изследване на брадатите мъже, ще се окаже че тяхното здраве е много по-добро с брада, отколкото без, а самите те са по-малко склонни към заболявания. Имунитета на брадат мъж би трябвало да е няколко нива над този на не брадат.
Сега медицината се вайка как да захрани белодробния микробиом с бактерии. да, точно така, учените откриха, че не бактериите са причина за болести, пневмонии, ангини и рак на дробовете, а липсата им. С прахчета и таблетки няма как да стане в дробовете, в стомаха има частичен успех. Докторите са глупави, особено гладко бръснатите. И през ум няма да им мине да препоръчат на хората да пускат бради зимата, за да могат да не боледуват от белодробни бактерийни дефицити. Вижте северните народи, техните мъже... брадати, на ZZ Top.
Пускането на брада би трябвало да подобри много потентността, чревната флора, синтеза на хормони и витамини, редукционните процеси на тялото, регенерацията на органи, всичко. 
Брадата е като листата на растенията. Ботаниците са глупаво съсловие, те не знаят за какво служат листата. А те служат не толкова за фотосинтеза, колкото за намножаване на атмосферни бактерии, атмосферна, природна енергия. На този принцип узрява туршията и киселото зеле... стартер са бактериите от листата. Така самоферментират тютюна, кафето, чая, ядките. И да, брадата е лакто-уловител на природна енергия, намножавайки атмосферните бактерии, адаптирайки ни към околната среда. Всички велики пътешественици са брадати, тяхната брада ги е адаптирала към всяка точка на света, защото е поемала бактериите и е адаптирала цялата енергетика на тялото. Идете сега без брада в Азия и стотици болести ще ви сцепят. Без брада и на морето дори ще се подрискате.
Съмнявам се, че точно медицината има нужда от здрави хора. Все едно полицията да иска да изкорени престъпността. Брутален пример за което е това:
Подмененият в Западна Европа клонинг на Петър I се "връща" в Русия, избива 300-годишните старци, забранява брадите. По-късно предвид бунтовете, въвежда един безумен данък. Данъкът за носене на брада, който малцина са могли да си го позволят. И се почва алкохолизма, до дупка. Представете си що за безумие е това, да си плащаш огромен данък за да си пуснеш брада. Който я пускал нелегално, веднага отива на каторга, а тези, които са докладвали за него получават щедри възнаграждения и част от имуществото на нелегално брадатия.
Брадата е част от цялото окосмяване на човека, от неговата енергетика. Като гривата на мъжкия лъв, като гребена на петела. 
 
А жените? Не е толкова безумно да се носят фереджета и други защитни енергийни/бактерийни наряди. В един друг материал ви разказах в тази връзка за алтернативното значение на "бижутата", на благородните метали и скъпоценните камъни.  
Западният свят гледа с лошо око и на брадите, и на фереджетата. Брадите са заклеймени като символ на тероризма, а фереджетата - на домашното насилие. Но, ако това е насилие, точно със забрани и глоби ли трябва да се третират? С какво съвременна Франция е по-добра от Петър I?
 
От "Русия", по-скоро от необятна Древна Тартария (всъщност не чак толкова древна, има я до 19-век на всички карти, във всички енциклопедии), остава традиция при жените, която изпълнява аналогична роля на мъжката брада. Това е дългата коса, вплетена в плитки, които имат аналогична бактерийно-батерийна роля като брадата. 
Интересен въпрос е, как в миналото като са били толкова бедни и изостанали са поддържали дълги бради, коси, сложни дрехи и накити. На мен сега ми искат за оформяне на брада... 50лв. и въпреки, че имам нелош доход от собствен бизнес, това е едно скъпо удоволствие. Ето ви го в наши дни данъкът брада. И то при все това, че има електрически самобръсначки, YouTube уроци за само-поддръжка, лосиони и... неща, които в миналото уж не са и сънували. Поддръжката на брада и коса е много скъпо удоволствие. 
Косата е аналогична структура за енергийна защита, но предвид, че не е бактериен намножител за нос и уста, има по-малка роля. За косата - в друг материал, има много какво да споделям.
Коси и бради! В наши дни го унищожаваме с алкална козметика, боядисваме ги с химия, опитваме се с цената на огромен разход на време (труд, заплата) да ги поддържаме в приличен вид. Мисля, че всички усилия към момента са от невежи до глупави. Без да се разбира ролята на окосмяването.
Ние сме създания със Съзнания, създал ни е Велик БИО-Дизайнер, не някой аматьор. Създал ни е с окосмяване. Вървейки против Проекта си, логично следват множество болести. Знаете ли, че множествената склероза е съпътствана с дефицит на орални бактерии? Който дефицит теоретично (моя теория) може да се реши частично или напълно с брада. Ако познавате такъв човек, препоръчайте му такава терапия.
Създадох с помощта на природата интересен жив лосион за окосмяване. От терапията с него се получиха потресаващи резултати:
  • Косата (и брадата) станаха много по-твърди.
  • Омазняването и сухотата придобиха напълно различни измерения от привичните ми от десетилетия.
  • По време на третиране се появява лек сърбеж и затопляне, все едно започва да расте тази, а и нова коса.
Самият лосион е сложна ферментирала конструкция, в която има няколко вида глина, диви пробиотици от лакто-ферментирали коприва и домат, екстракт от туршиени бактерии, серо-водородна сол, ферментирали лимони, ферментиращи сапунени ядки, ленено семе, някои други тънкости като зехтин и други живи масла. Получи се една блатна смес с устойчив с месеци аромат и мощна енергетика.
За прототип на сместа използвах някои ведически традиции от Източния свят: глина, хума, соли. Тъй като косата и брадата стават сухи и твърди от глината и лимоновият сок (в случая), също както и при индийските бради и коси, препоръчвам след това да се третира с масло. Но не какво да е масло... всъщност вижте по-пълният ми списък от съвети:
  • Ако ви е чиста косата и брадата, и искате само да ги подхраните, не ползвайте сапун или шампоан.
  • Ако са по-мръсни и искате солидно почистване, използвайте преди лосиона африкански сапун или зехтинов гръцки, те са по-малко алкални и съответно по-щадящи космения микробиом.
  • Оставете живия лосион да подейства от 10 минути до по-осезаем сърбеж (заквасване на косъма и кожата около него). 
  • Отмийте само с вода, за истински ефект водата да е нехлорирана и без флуорид.
  • Поставете защитен и омекотяващ слой от свежо кокосово масло или зехтин. Но най-добре да са ферментирали, зреят около месец. В други мои материали ще научите как става това истинско чудо, от окислено масло от магазина да получите живо маслен балсам.
  • Сушете с инфрачервена лампа или друг вид лъчист отоплител, ако ще камина да е, халогените печки са си цифра, както всичко полезно. Лъчистия отоплител нежно нагрява само кожата и косата, не ги суши и стерилизира. По този начин се стимулира "цъфтежа" на добрите бактерии.
 
Инфрачервена терапевтична лампа
Нямате такъв лосион, нормално е. Същия ефект би трябвало да има калната баня с "опърдяна" вода. Може само да си приготвите в домашни условия течност от реджувелак и да добавите малко сол и каолин (бяла глина). В зависимост от вида и цвета на косата може да се добави и други глини, като зелена, жълта, червена.
Интересна мисъл, която ми хрумна след този експеримент е, че живеем в заблуда. Косите ни не са това, което са. Излъгани сме да ги смятаме за здрави, когато са ялови, меки, сухи и мършави. Истинската коса е много корава, няма как да скъсате косъм от здрава, жива коса, колкото и да се напъвате. Може би това някога е била и гърлена ризница на богатирите. Реалната коса е много по-плътна, осезаемо по-дебела. Някои мои тест пилоти споделиха за мистериозно спокойствие с третирана по този начин коса. Успокоих се, че не съм луд да си въобразявам. 
Спокойствие и твърда козина? А не е ли това ефектът на котката, едно домашно космато създание? Много хора твърдят, че котката е енергийния облагородител на дома. Чрез моята теория това намира обяснение. Котката също заквасва с козината си атмосферните бактерии, ние я докосваме с кожата си, това носи удоволствие, на котката също (освен ако не я докосва токсичен човек). Котките се заиграват със здрава човешка коса. Вероятно котките обожават брадати хора. Противоказно е да се къпят повечето породи котки. Самите котки чрез близане се опитват след всяко алкално (пагубно за космения микробиом) къпане да възстановят баланса. Не важи само за котки, но и за кучета, коне... човек е проектиран да съжителства с животни.
Окосмяването на тялото е част от сензорната система на всяко живо същество, поради което окосмените млекопитаещи доминират над останалите видове. Власинки имат дори насекомите, особено най-развитите сред тях: пчели и мравки. Термитите и тяхното подсемейство хлебарките са едни от най-адаптиращите се същества в природата, благодарение на власинките си. Без власинки (окосмяване) животните, включително и насекомите не биха се социализирали, комуникирали. Доминиращи в света на микро животните са паяците, които също имат окосмяване.
Антенките на насекомите са най-важната част от тяхната сензорика. Вероятно нашият Био-Дизайнер е ползвал насекомите и други създания като прототип за създаването на човека. Няма как да не е отчел успеха на антенната сензорика, на антенните комуникация и социална интеграция, когато е оформял окосмяването на човека.
Пчелите са вселенско чудо, чрез своите власинки (брада), те са главният микробиомен заквасочник на природата. Пчелното общество е изумително подредено. Власинките на пчелите са невероятно живи, те са свръх наситени с микроорганизми. Всички натурални и добре съхранени пчелни продукти са целебни във всяко измерение на човешкото здраве, включително и на психика. Пчелите изчезват, не го позволявайте! Пчеларството е един от ключовете за осъзнаване на Замисъла и за диагностика на Злото. 
Антените и тяхното развитие, космите са сензорен орган, каквито са очите, ушите, кожата, езикът и носът. Всички сензори са обилно покрити с микроорганизми. Доказателство за което са очните аномалии, които в по-голямата си част се дължат на лош очен микробиом. Хремата пък е индикатор за микробиологичен дисбаланс, породен от стомаха, тръгващ от дробовете, преминаващ през гърлото и излизащ през носа... тоест преминаващ голяма част от микробните центрове в тялото.
От тази гледна точка, покритието на окосмяването с микроорганизми не е случайно, а е част от сензорната ни система. Но ако окосмяването е отсечено (бръснато), изкоренено (фото- и друг вид епилация), редовно третирано с химически миещи препарати, петролни и алкохолни продукти, тогава човек се лишава от важно сетиво, той ослепява космено. Всичко това много по-логично обяснява успеха на на воините, лидерите, хората с бради и коса, отколкото псевдо-научните теории от наука, която се е капсулирала в свои малки микро-области и не може да види общата картина.
Мъжът е пълноценен, когато приема и се грижи са окосмяването си. Много мъже са се отдали на порочна суета и премахват окосмяването си, лишавайки се по този начин от част от своята екстрасензорна система. Епилираните мъже се провалят в живота, защото нямат сензори, с които да улавят неговите вибрации.
Много вероятно е геноцидът над окосмяването да води и до психични аномалии, включително до лудост. Защото разумът ни търси сетиво, което липсва... и когато липсва такова, го компенсира със самозаблуда, приоритет на приказките над делата. Виждали ли сте депресиран човек с натурална брада?
От тази позиция е много важно да се спомене и за женската коса. Масово жените унищожават косата си чрез изрусяване,боядисване и други неразумни процедури. Това унищожава микробиома, сензориката на косата. Жените със стерилизирана по този начин коса по правило са неспокойни, депресирани, истерични, драматични. Нищо общо с времето, когато са били момичета с натурална, жива коса. Науката се опитва да го обясни с хормонален дисбаланс, според мен този дисбаланс не е причина, а е следствие от "антенния" геноцид. По правило жените след 40-годишна възраст им побелява косата, тогава те започват ударно да я третират с боя и друг вид химия. Това ги съсипва. Не търсете материали в библиотеки и интернет за това, просто направете статистика на вашите близки и познати дали тази теория е издържана. давам ви опорна точка, ако се потвърждава, приложете я върху себе си.
Косата и брадата не са цялото ни окосмяване. Всеки един вход към микробен център е проектиран от БИО-Инженера с окосмяване. Това са и:
  • Очите, те имат плътен, влажен слой с бактерии. Този слой също си има своите антени, батерии за зареждане, енергийна защита. Това миглите и веждите.
  • Ушите са деликатна микробно зона, със свой специфичен баланс. При децата тя не е укрепнала и затова като малки имат толкова много възпаления. А и децата все още нямат власинки там. Слушалките, тип тапа смазват този крехък баланс, както и клечките за уши, които връшат ненужната ушна кал обратно.
  • Около потните жлези винаги има окосмяване. Ярък пример за което са мишниците. Потта е микробно активна. Тя не само охлажда тялото, но е и комуникатор на вътрешната и външната бактерийни обвивки. Обилно снабдени с потни жлези са главата и гърбът. Подозирам, че окосмяването по тялото не е проклятие, а намек за това, за какво проектирано.
  • За гениталното окосмяване стана въпрос по-горе. То е уловител и предавател на вибрации, защитник на поколенията, индикатор за правилния момент на зачеване. При жените тази област е критична за психика, хормони, ментална кондиция, защото вагиналният тракт е област, която е с почти съизмерима мощ с тази на стомаха. Област, която е свързана с раждането, с матката, плацентата, които също са микробиологично активни. Чрез окосмяването там се заземява връзката в цялата външна кожа. Все повече изследвания правят връзка между уврежданията на децата при и след раждане и здравият микробиом на майката, раждането и кърменето по естествен начин. Все повече съвременни жени са невротични, неадекватни... може би причина за това са козметичните процедури, антибиотиците и интимната антибактериална хигиена? Все повече мъже страдат от стерилност. Възможно е причина за това да е епилацията, същите хигиенни процедури, силните антибактериални медикаменти, хормонално модифицираната храна и ваксините. 
Космолечение и брадолечение. В светлината на тази космо-микробиомна теория, поддържането на добри, живи брада, мустаци и коса, са добра терапия, както и превенция срещу много болести, включително и психични аномалии. Причина за което е микробиомът на окосмяването, на връзката му с цялостната енергетика на тялото. Окосмяването разширява нашата сензорна система до екстрасензорна, връщаме нещо загубено, ставаме по-фокусирани, по-уверени, по-можещи, по-разумни. Оттам и много по-здрави, защото всяка част от микробиома е свързана с имунната система, с ендокринната, с хормоните, с тялото, с... душата. Душата е станала нарицателно за мистификация, екстрасензорните възможности на окосмяването могат да върнат научните основи на понятието душа.
Официалните наука и медицина няма да ви помогнат. Ако не си помогнеш сам, и Дизайнерът няма да ти помогне. Пуснете си брада, това би трябвало много да намали склонността ви към алергии, настинки, белодробни смущения, стомащно неразположение.
Мъже и жени, опитайте поне един месец да не третирате косите си с бои и други химикали. Никакви алкохолни продукти. Умерено алкална миеща козметика, например детски шампоани. Обогатявайте окосмяването с микробни субстанции като описаните по-горе, добра терапия е дори бирата, но само живата, непасторизирана. Пригответе си квас или реджувелак от покълнали зърна, смесете ги с глина, възстановете си антените за комуникация между природа и човек.
Всичко е от значение при косъмчетата, дори власинките в ушите и в носа. Грижете се и за тях, те не са случайни израстъци. Нищо не е случайно на това ниво.

Сексът. Всичко в наши времена е сведено до него. Почти цялата психология се базира на него. Търговия, музика, филми, литература. Любовта, най-висшето чувство между човеците е обезличена до секс. Сексът е безсмислен без обмяна, без хармония на микробиомите. А точно в гениталиите са най-мощните ни микробни, енергийни центрове. Женското влагалище е вторият най-голям човешки микробен център след стомаха. Което е свързано с Живота, с новите човеци, с децата. Децата, които се раждат неестествено, много често не са пълноценни.
Окосмяването на гениталиите е аналог на мъжката брада. То е и защита, и сензорика, и енергия, и мистерия. Това е интимна сфера според сегашните разбирания, няма да ви давам насоки, за да не ви скандализирам. В светлината на цялата космо-микробна теория, сами ще си направите изводи, ще предприемете експерименти, действия. Моят опит и на познати в областта на интимната хигиена с живи микробни структури е много положителен.

Болести и злополуки. Когато човек си поостриже косата, боядиса я, обръсне брадата, следват произшествия. Често тогава има спад на имунитета, стрес, депресия. Проявяват се настинки, грип, алергии. Дори къпането с ултра-алкална козметика, ги предизвиква. Унищожаването на микробиома на космите с микровълнова или друга радиация, също влия на здраве и психика. Наблюдавайте се, лесно може да го проверите. 

Обобщение. За тези, които са се разсеяли в четенето или просто ги мързи за преминат целия текст:
  • Окосмяването е обвито с плътен слой симбиотични за човешкия слой микроорганизми.
  • Тези организми са свързани с енергетиката, вероятно и аурата, биополето, чакрите. Връзката е кожния микробиом, който продължава към кожата, устата, ушите, очите, хранопровода, белите дробове, стомаха, вагиналният тракт и други микробни центрове. 
  • Поради по-горе казаното, мъжете с брада излъчват неустоимо привличане за всяка жена, на един вид "подсъзнателно" ниво. Привличане на чакри го наречете или пеперуди в стомашния микробен център, в слабините - още една обител на силния микробиом.
  • Тези микроорганизми вибрират със своя честота, те са и приемници на външни енергии, и излъчватели. Те са приемни и излъчвателни антени. Поради което брадат човек е много по-въздействащ от безбрад.
  • Мъжете с брада, вероятно и жените с дълги, натурални коси имат екстра-сензорни възприятия, по-добре се адаптират, по-добре усещат, по-способни са. Всички изследвания на войници в екстремални ситуации доказват, че брадатите мъже са много по-умели воини от гладко избръснатите.
  • Брадата, мустаците, косата, веждите и интимното окосмяване са имуностимулатор, те улавят и намножават микроорганизми и ги предават през носа и гърлото към стомах и бели дробове. По този начин те са антени към външния свят, комуникация на миробно ниво с въздух, вода, почва, хора, животни, насекоми.
  • Моя теория е, че микробите по кожата и космите се възбуждат от инфрачервената топлина, от слънцето, камината, огънят, топлата керамика, истинското осветление (не скапаните LED лампи). 
  • Окосмяването е жива биоенергийна ризница срещу техногенни и космически лъчения, психо енергии на други създания.
  • Окосмяването е и мощен орган за внушения, пример за което са Сократ, Карл Маркс, Ботев, Конфуций, Марк Аврелий, Чарлз Дарвин, Питагор и много други. Внимавайте с бради хора, те са неустоими манипулатори.
Мислете, приятели. Тази глава не ви е дадена случайно, за да растат върху нея коса и брада. Тази година учените откриха енергийни бактерии в самия мозък. Това обяснява теорията ми още по-добре, но за това - друг път. 
Пускайте бради мъже, а вие жени - внимавайте за брадясващият си мъж, че ще много жени ще му се лепят като мухи на мед. 


Коментари

  1. Това обяснява промяната в живота ми след като си пуснах брада :) А сега разбирам и защо е станало така! Както казвам на един приятел: Само така брадати братко!

    ОтговорИзтриване
  2. Интересна статия!

    Останах изненадан от ефектите, които си описал, че има лосиона, който си създал .Има ли начин да се доберем до него, че да ни се "лепят" повече мацки. ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Аз страдам от себореен дерматит и не се ли бръсня ставам на люспи.Боря се с него от 50 години безуспешно.мазал съм се с всичко -безуспешно.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.